8/9/14

Χρέος - μπορείς - μπορείς να προκριθείς

Σέρβοι και Ρουμάνοι στην κρίση πιο ρουφιάνοι
Σα δε ντρέπονται! Είχαν το θράσος να υπερνικήσουν εθνικάς μας ομάδας, της χώρας που όταν αυτοί ήταν ακόμα στα δέντρα εμείς είχαμε οικοδομικούς συνεταιρισμούς. Κι αυτός ο φούσκας ο Μαρινάκης, τι σκατά εξουσία έχει στον Πειραιά όταν αφήνει τους Ρουμάνους να μας κερδίσουν στο «Καραϊσκάκης» με 10 παίκτας; (Κόλλησαν τα σερβόφρενα και μας καρφοκώλιασε η Ρουμφιανία)
Ελλάς - Γαλλία - Γερμανία
Τέρμα ο κρατισμός στην Ελλάδα. Από χθες και μπρος την ελεύθερη αγορά θα ρυθμίζει με αυστηρούς κανόνες το γερμανικό κράτος.
Ο Μεγαλέξανδρος είναι εδώ
Στη συνέντευξη του στη ΔΕΘ ο Μπένι προσέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ πάθος για εξουσία. Εκτός από ζηλιάρης ο κερατούκλης είναι και μαρτυριάρης.
Εκκενώσεις βάθρων «Ο Αχόρταγος»
B. Bενιζέλος: «Eλπίζω στον Θεό για να σωθούμε από τον ΣYPIZA». Τι να πούμε εμείς όταν η ιατρική επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και μεταθέτει την ευθύνη στα θεία;
Ουίσκι με Σόδη
Το επίστηθο της προσοχής μας αναρωτιέται: «Η Ελλάδα είναι η νοτιοανατολικότερη χώρα του ευρωπαϊκού βορά ή μήπως η βορειοανατολικότερη χώρα της Νοτίου Αμερικής;» Είναι η βόρειο-νότιο-ανατοχειρότερη του κόσμου. Πώς λέμε πεσμενοβύζα. (Και χαμουβύζου)
Δυο τελευταίες ευκαιρίες
Η χαμένη: Να ορίσει ο Αντωνάκης τον εαυτό του ως επίτροπο της Ελλάδας στην ΕΕ. (Κανείς πρωθυπουργός ή Ολάντ άλλης χώρας δεν θα τον έβαζε στη θέση αυτή για λογαριασμό του)
Η μεταχαμένη: Να εκλεγεί ο Μπένι πρόεδρος της Δημοκρατίας. (Μόνη περίπτωση να μην πάει φυλακή)
Πολιτική ανάλυση νηπυδραγωγείου και Τούβλεψη
Θα γίνει ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ. Το καλύτερο που έχει να κάνει. Είναι σπουδαίο όνειρο ζωής σήμερα να γίνεις ΠΑΣΟΚ. Πώς λέμε, «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αστροναύτης, στρατηγός, γιατρός, φούρναρης». Δεν είναι καθόλου παράξενο ν’ ακούσουμε ένα παιδί να λέει ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει βοθρατζής. Λειτούργημα κι αυτό γιατί όχι ονειρεμένο; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει το κόμμα του Τσάβες, του Μοράλες της Βολιβίας, αριστερό κόμμα της Αργεντινής. Προτιμά παπούτσι από τον τόπο του. Ποιος πολιτικός στην Ελλάδα άλλωστε δεν ονειρεύεται να μετατρέψει το κόμμα του σε ΠΑΣΟΚ και να γευτεί κι αυτός τις σημερινές χαρές του μεταξύ των οποίων και τα γιαούρτια σε βουλευτές του;
Υπουργός Απολιτισμού
Ο Τασούλας πρότεινε για διευθυντή του ΚΘΒΕ τον +Αλέκο Αλεξανδράκη.
Με την Παιδεία παίζει
Σχολείο: Έχω ελλείψεις
Λοβέρδος: Θα βρεις το δάσκαλό σου. (Η Ελλάς πρέπει να περιορίζει έξοδα ώστε να εξοικονομεί και να δίνει τους φόρους σας στους δανειστάς)

ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΩΧΟΜΕΣΑΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: