8/9/14

Μεγάλο τάφο θα διαβείς

Ο πύργος της ΔΕΘέλ
ΝΑΙΡΙΤ
Ζωντανή σύνδεση με την ανασκαφή του τάφου σε 24ωρο ριάλιτι. Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να βγει μια κοτρόνα πάνω από το νύχι του δεξιού μικρού δάχτυλου της δεξιάς σφίγγας.
Νικήσαμε
Μια Καρυάτιδα μας πήρε ο Έλγιν, δύο Καρυάτιδες βρήκαμε στην Αμφίπολη. Πλεόνασμα σημαίνει Καρυάτις ξεθαμμένη.
Μεγάλο τάφο θα διαβείς
Ο Αντωνάκης διακήρυξε άλλο ένα επίτευγμα της κυβέρνησής του: «Δεν μπορέσαμε να χαράξουμε δρόμο προς την ανάπτυξη, ανακαλύψαμε όμως ένα μεγάλο τάφο που ζητά ήρωες». Ο λαός απάντησε: «Δώσαμε, δώσαμε».
Απάντα, Αντωνάκη
Στη ΔΕΘ ο Αντωνάκης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τον αφήσουν μόνο με τις ερωτήσεις που του απηύθυναν για να τις περιλάβει και να τους απαντήσει έξω απ’ τα δόντια .
Διακαναλική Έκθεση Θεσσαλονίκης
Τα τελευταία χρόνια στην παρηκμασμένη αυτή ΔΕΘ με μεγαλύτερη επιτυχία στα ΜΜΕ εκτίθενται οι πρωθυπουργοί και οι ακόλουθοί τους.
Άνθρακες ο «θησαυρός»…
… εξαγγελιών Θαμαρά στη Θεσσαλονίκη. Ούτε καν υδρογονάνθρακες.
Εκ του περισσού Κουτσούμπαλος
Ο υπαρκτός ΚΚΕτσούμπας μοίρασε τις ευθύνες για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού ίσα σε Κυβέρνηση και σε ΣΥΡΙΖΑ.
Παζάρια
Όσο εκείνες με την Τρόικα στο Παρίσι, τόσο καλά πήγαν οι διαπραγματεύσεις μας και με τη Σερβία στην Ισπανία και με τη Ρουμανία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Δεν βγαίνουμε
Μνημόνιο και ΝΑΤΟ το ίδιο παρακάτω.
Παιδεία
Ευτυχώς που με τα μνημόνια ήρθαν οι Γερμανοί και μας έβαλαν σε τάξη. Αλλά τώρα που τελείωσαν τα μνημόνια θα μας αφήσουν ήσυχους στην ίδια τάξη.
Ο Βασίλης Λέκκας….
…εδώ στο κόκκινο, ο Βασίλης Λέκκας εκεί στο κίτρινο, μόνο γι’ αυτόν ακούμε. Πρέπει να βρίσκεται παντού. Ο μόνος που διδάχτηκε κάτι από τον Νταλάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: