25/9/14

Οι μόνες καταθέσεις που έχουμε είναι σε εισαγγελείς

Αποκλειστικό
Ο Βενιζέλος αποκάλυψε στη λεκάνη της τουαλέτας του ότι το αφεντικό του ο Αντωνάκης θα προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας μη πολιτικό πρόσωπο: τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Απάνω τους αδέρφια
30η (και όχι 30, όπως λένε) Σεπτεμβρίου έχουμε τον έτσι ή αλλιώς τελευταίο ερχομό τους στην Αθήνα και για πρώτη φορά είμαι μαζί τους. Με ποιους; Με τους τροϊκανούς. Θα δώσουν τη χαριστική βολή στην κυβέρνηση των απίθανων Σαμαρά-Βενιζέλου με το τρίτο μνημόνιο που θα τους φορέσουν κοστούμι. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Δε σε πληρώνω, δε σε πληρώνω
751 € κατώτατο μισθό προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι αντίπαλοί του αντί να προτείνουν μεγαλύτερο προτείνουν μικρότερο και περιμένουν ψήφους. Μιλάμε, μου ’φυγε η μαγκιά.
Τρέχα γύρευε
Για την τσάμπα τρεχάλα στο Βερολίνο τώρα του Αντωνάκη του φταίει ο πρέσβης που δεν τον ενημέρωσε, είπε, ότι η Μέρκελ είναι ακατάδεκτη. Έτσι, απλά τον παραίτησε σα να ήταν υπηρέτης του. Στο γεύμα εργασίας όμως τον είχε κάνει στην άκρη γιατί θεώρησε ότι τη Μέρκελ την ξέρει καλύτερα ο φίλος του Χρύσανθος του Μαξίμου. Δεν τον είχε ενημερώσει καν για την επίσκεψή του. Μιλάμε τ’ άκουσα και μου ’φυγε ο i-φόνι απ’ τα χέρια.
Υγεία
Η κυβέρνηση φεύγει ΕΝΦΙΑλωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: