23/9/14

Από τους κοτσαμπάσηδες στους κοτσαμπατζήδες

Η συντρόφισσα Μέρκελ απαιτεί από τον Αντωνάκεν της να πληρώσουν και οι πλούσιοι κάτι από την κρίση της Ελλάδας.

Με το ταξίδι του στο Βερολίνο ο Αντωνάκεν τα κατάφερε. Η Μέρκελ βεβαίωσε ότι τον συμπαθεί. Σταρ Χ διαμας.

Ήταν ανάγκη να πάει ο Αντωνάκης στο Βερολίνο για να μας πει ότι του (όποιου) χρόνου θα έχουμε ανάπτυξη στην Ελλάδα και μείωση της ανεργίας; Δε μπορούσε να συνεχίσει να μας τα λέει από το Μαξίμου; Άμα αύριο βαρεθεί θα φύγει να μας πει τα ίδια από την Κόστα Ρίκα; Του χρόνου θα μας τα λέει από την αντιπολίτευση;

Την επόμενη φορά που ο Αντωνάκης θα πάει Βερολίνο ή Παρίσι προτείνουμε να   πληρώσει από την τσέπη του τα έξοδα, γιατί τσάμπα και βερεσέ πηγαίνει, εμείς όμως πληρώνουμε τα έξοδα των ταξιδιών του με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.

Η Μέρκελ ξεκαθάρισε στον Αντωνάκεν ότι θα του χαλαρώσει τη θηλιά της λιτότητας, αρκεί να του πάει τον άλλο μήνα το Βερολίνο 180 τουλάχιστον βουλευτές που θα ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας του. Ο Αντωνάκεν προφασίστηκε ότι δεν χωράνε τόσοι στο πρωθυπουργικό του αεροπλάνο, η Μέρκελ ανταπάντησε ότι χωράνε αφού όλοι θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί και ν’ αφήσει τα κολπάκια, γιατί δανεικά για εισιτήρια δεν θα του δώσει.

Πράγματι, βλέποντας τον Αντωνάκη στο Μαξίμου σκέφτεσαι ότι κι εσύ μπορείς να πρωθυπουργέψεις.

Νέα δήλωση Σαμαρά με ποιητικές προεκτάσεις προβληματίζει ιστορικούς του μέλλοντος και ψυχιάτρους της Συγγρού: «Δεχθήκαμε από τη Μέρκελ γκολ από τα αποδυτήρια, δεν το φέραμε όμως στον αγωνιστικό χώρο, πολύ περισσότερο στην εστία μας. Η κυβέρνησή μας πηγαίνει καλά. Όταν κερδίζει η ομάδα οφείλεται στους παίκτες, όταν χάνει φταίνε οι οπαδοί. Εγώ αν και προπονητής θα κάνω τρίτη αλλαγή στο 90 και θα βάλω μέσα άλλες εξέδρες».

Κάθε υπουργός Οικονομικών παίρνει μια απόφαση σύμφωνα με την οποία μπορεί κάποιος με φορολογική ασυλία να επαναφέρει στην Ελλάδα τα αφορολόγητα χρήματά του που κρυφά έβγαλε έξω. Μετά μάλλον τα ξαναβγάζει έξω, γιατί ο επόμενος υπουργός θα αναγκαστεί να κάνει την ίδια διευκόλυνση.

Ο Αντωνάκεν το πρόβλεψε, ο υφιστάμενός του κάνει ό,τι μπορεί ώστε να το επαληθεύσει.
Λόγος Αδ-Όνειδος: «Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλω τα χρήματά μου στο εξωτερικό. Να το κάνετε κι εσείς».
Προσοχή, οι τύποι αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας.

Η Μέρκελ μετά τον πρωθυπουργό της Γαλλίας δέχτηκε τον συνομότιμό τους στην Ελλάδα. Μετά τον Βαλς ο Κλαψ.

Από ταινίες, «Το Βερολίνο του λοχαγού Αντωνέλι».

Στις δημοσκοπήσεις έχουμε μετακίνηση Πάγκαλου από Ποτάμι ξανά στη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: