4/9/14

Αναμνήσεις από το σπίτι των μνημονισμένων

Το μεταπολιτευτικό ΠΑΣΟΚ μας απάλλαξε από το μετεμφυλιακό κλίμα. Το μεταμνημονιακό ΠΑΣΟΚ μας απάλλαξε από το μεταπεριουσιακό κλύσμα. Υπάρχει και το μεταπαπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, θα υπάρχει και το μεταδεξιό ΠΑΣΟΚ. Συμφωνώ, πολύ ΠΑΣΟΚ για το τίποτα.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Διάσπαση του ατό(λ)μου. Ζάππειο 1 Σεπτέμβρη ο ΓΑΠ, Ζάππειο 3 Σεπτέμβρη ο Μπένι.
ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Παρίσι: Το ' πα. Σοκ είναι εδώ.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στις συναντήσεις των Παρισίων μεταξύ τροϊκανών κι Ελλήνων απειρογνωμονων αποφασίστηκε ότι οι συναντήσεις ήταν εντελώς άχρηστες αφού κανείς στην Ελλάδα δεν ασχολείται με αυτές, όλοι βλέπουν τους αγώνες της εθνικής μπάσκετ στον ΑΝΤ-1 στη διοργάνωση του παγκόσμιου κυπέλλου. Ο φιλοκυβερνητικός ακροδεξιός Κυριακού σκέφτεται στα τάιμ άουτ και στο ημίχρονο να προβάλλει αναλύσεις του Κούρου και του Ρογκάκου για το πόσο κακό είναι για την οικονομία μας να βγαίνει πρώτος στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑς.
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ
Ο Αντωνάκης απαιτεί από τις δήμο(σ)κοπικές εταιρείες να παρουσιάζουν στην πρόθεση ψήφου το άθροισμα των ψήφων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Σε περίπτωση που κι έτσι πάλι βγαίνει πρώτο το κακό αριστερό ριζικό μας ας προστεθεί και το ποσοστό της Χρυσαβγάδος.
ΓΛΩΣΣΑ
Δημοσκοπήσεις, ύπουλες δημοκοπήσεις, χαμηλές δημοσκοπτήσεις για να δημοσκοφτύσεις.
ΑΘΕΪΚΗ
Σύντροφε ΚΚΕτσούμπα, αυτή τη φορά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μην ανησυχείς, όταν αποφασίσεις να κάνεις την επανάσταση εγώ θα είμαι στο πλευρό σου. Όταν την κάνεις όμως πάρε με ένα τηλέφωνο, γιατί φοβάμαι ότι από μόνος μου δεν θα το πάρω είδηση.
ΑΓΟΡΑ
Στην κρίση η επιχειρηματική μεγαλοφυΐα και η τοκογλυφία έχουν πάνω-κάτω 50% κοινές μετοχές.
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Μέχρι τον Φεβρουάριο θα σκάνε ονόματα για χρήση προεδρολογίας. Πόσα και πόσα ονόματα και ιστορικές διαδρομές και ξεφτιλισμοί πολιτικής (τουλάχιστον) αξιοπρέπειας για μια εκλογή που δεν θα αναδείξει εκλεγμένο.
ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ
Τέλος θέρους ο θερισμός θέσεων εργασίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης πολιτικής και φυσικής.
ΣΕΧ
Στα ΜΜΕ ευτυχώς δε λέει να μεγαλώσει η διαφημιστική πίπα. Συγνώμη, πίτα. Αφού δεν είναι πίπα ας μεγαλώσει. Όσο πιο πολλά κονομάνε τα μέσα από τις διαφημίσεις τόσο πιο πολύ ξοδεύουμε, τόσο πιο πολλά έχουμε, τόσο πιο πολύ ξύπνα με, γιατί δε σε βλέπω καλά, γιατρέ μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: