27/9/14

Ελλάς-Ελλήνων-Γερμανών

Η ΝΕΡΙΤ για να καλύψει τα 40 της ΝΔ στη Χαλκιδική θα στείλει για τέσσερις μέρες συνεργείο με 26 υπαλλήλους της. Και πού τους βρήκε; Και πώς θα τους πληρώνει; Και τι θα τρώνε; Και πού θα μένουν; Και ποιος θα πληρώσει τα εισιτήριά τους; (9 εικονολήπτες 4 ηχολήπτες, άλλοι τόσοι ηλεκτρολόγοι, βάλε και παρατρεχάμενοι) Φύλαγε η ΝΕΡΙΤ λεφτά για την κάλυψη αυτή γι’ αυτό ζορίστηκε και δεν μπόρεσε να μεταδώσει την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ. Παρακολουθεί και τις δαπάνες της ο πολιτικός της προϊστάμενος της ΝΕΡΙΤ ο Χαζούβελης.
Ξερόλες
Μια ζωή δεν αξιωθήκαμε ν’ ανέβουμε στην Ακρόπολη ή να μπούμε στην Αρχαία Αγορά ή τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και αγωνιούμε να μάθουμε για το ταφικό μνημείο στην Αμφίπολη. Κι εκφράζουμε και διαφωνίες με αρχαιολόγους.
Αισιοδοξία
Γιατί να βγάλει ο Αντωνάκης την Ελλάδα από το πρόγραμμα του ΔΝΤ; Αφού ακόμα δεν βούλιαξε ολοκληρωτικά η οικονομία μας.
Ποίησις δανειστών
Η Ελληνική κυβέρνηση καθυστερεί σε χίλιες προαπαιτούμενες δράσεις.
Ποίησις ημών
Ααααααααααααααααα!
Σχολιαστής
Κατάλαβες, φίλε μου; Η κυβέρνηση περιμένει να περάσει από το τέλος Σεπτεμβρίου αξιολόγηση από τους τροϊκανούς και για να μοιράσει το φόβο της θέλει να περάσει από αξιολόγηση τους υπαλλήλους της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουμε ποιους άλλους αν δεν περάσει η ίδια τη δική της αξιολόγηση.
Νέo μπλουζάκι
Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΜΜΕ
Τα λόγια των κυβερνητικών μοιάζουν με το σήμα της Digea των καναλαρχίδων: πρώτα έρχεται και φεύγει ο ήχος και μετά η εικόνα.
Γλώσσα
Ο στρατιώτης στα ολλανδικά λέγεται Φαν Τάρος. (Χα-χα-χα, α στο καλό... γελάσαμε και σήμερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: