26/9/14

Οι πιο όμορφες θάλασσες δε μας έπνιξαν ακόμα

Κανονικακά
Έχει δίκιο ο Αντωνάκεν ότι η Ελλάδα είναι μια κανονική χώρα. Αρκεί να σκεφτούμε τα μύρια όσα κανόνια βάρεσαν τα τελευταία δύο χρόνια.
Στη σειρά
Μετά το ΠΑΣΟΚ βαράει κανόνι και η ΝΔ. Κωδικός «Καλά 40 χρόνια».
Ρεπορτάζ
«Δεν ζητήσαμε από το ΔΝΤ αποχώρηση της Ελλάδας από το πρόγραμμα του», είπε δικαιολογούμενος ο Αντωνάκεν, «...δεν παραιτούμαστε», συνέχισε ακάθιστος ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μας. «Επιδιώκουμε να αναγκαστεί το ΔΝΤ να μας απολύσει. Έτσι θα διεκδικήσουμε και αποζημίωση». Μετά την ανακοίνωση οι ουρανοί της πόλης γέμισαν ασφυκτικά με ειρωνικά γέλια από τα καφέ, τους καναπέδες και τα δημόσια ουρητήρια του ελληνικού λαού.
Αλήθεια…
… έψαξε ο Αντωνάκεν το ποσοστό των καταθέσεων που εξαφανίστηκαν από τις ελληνικές τράπεζες κατά τη διάρκεια της δικής του διακυβέρνησης; Βέβαια, το λεξικό μας αναφέρει ότι διακυβέρνηση είναι αυτό που προτείνουν όλοι και δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Την πάτησε ο Αντωνάκεν
Αν στις εκλογές του 2010 ο τότε αντιμνημονιακός Αντωνάκεν έλεγε να μην ψηφίσουμε μνημόνιο γιατί οι καταθέσεις θα έκαναν φτερά από τις ελληνικές τράπεζες θα ήταν η μόνη του πρόβλεψη που θα επαληθευόταν.
Δεν το είπε ο Μακιαβέλι
«Όταν δε μπορείς να αντιπαρατεθείς με αυτά που λέει ο πολιτικός σου αντίπαλος τότε σκαρφίζεσαι κρυφή ατζέντα του και της επιτίθεσαι σίγουρος ότι θα τη νικήσεις αφού εσύ την έφτιαξες όπως σε συμφέρει να φέρεται πως είναι».
Αντωνάκεν
«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα μείνει ούτε μισός τουρίστας στα νησιά μας».
Χαρδούμπεης άδων
«Όλοι το ίδιο είμαστε / σ’ αυτό το μαγαζάκι / και όλοι φόρους κλέβουμε / λαός και Κολωνάκι».
Bull-τερψη
«Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και μουσουλμανικές συνιστώσες».
Με τον Σημίτη
Δεν έμεινε δραχμή στην τσέπη μου.
Για την εικόνα 
Εικονικακά μειώνουμε τις δαπάνες του κράτους για να πληρώνουμε τους δανειστές και τους προμηθευτές οπλικών συστημάτων. Λευτεριά στον Άκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: