19/9/14

Εγγλέζος ο Τζόνι Γουόκερ


Ο Κουβέλης τελικά έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. (Περισσότερες λέξεις -αναλογικά με το δημογραφικό ποσοστό του κόμματος αυτού- δε μας επιτρέπει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να χρησιμοποιήσουμε)

Επειδή είναι σταθερός στις απόψεις του και δεν κάνει φασαρία στα ΜΜΕ Χρυσοχολίδης χαρακτηρίζεται ως πολιτικός χαμαιλέων τόνων.

Ο Χαρδούβελης συνεντευξιαζόμενος δεν επιτρέπει στη Γαλλία διαφωνίες στο σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας, όχι παρεκτροπές, ούτε καν διαφωνίες επιτρέπει ο Γίγας. Δεν επιτρέπει στη Σκοτία την απόσχιση, δεν επιτρέπει στην ελληνική κυβέρνηση να σκέφτεται να ζητήσει περικοπή χρέους. Πρόκειται για τραπεζικό υπαλληλικό στέλεχος, άρα λογικό να φέρεται έτσι.

Ο Σαμαράς κατάργησε τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής γιατί προτιμά να τους τα δίνει ο ίδιος ώστε να αισθάνεται ότι τους ελέγχει πιο βαθιά, δηλαδή στην τσέπη. Όχι ότι θα τολμούσαν να του πάνε ποτέ κόντρα, αλλά να, έτσι θα το κάνει ο Αντωνάκεν Φύρερ για να ησυχάζει περισσότερο τα βράδια ο ίδιος. Εξάλλου τι είναι οι χρυσαβγάδες; Από κουτσαβάκια του 0,1% έγιναν τσάμπα μάγκες κρατικοδίαιτοι με πολιτική προστασία από το γραφείο του πρωθυπουργού, από τον πρόεδρο της Βουλής και αστυνομική προστασία από το αρχηγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: