17/9/14

Γουέλ Τρόικαμ

Ο Γκίκ Χαρντουβέλ…
…είπε άξαφνα ότι το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ είναι προφανώς ανεφάρμοστο. Γιατί όμως χρειάστηκε ο πάνσοφος οικονομολόγος τραπεζικός υπάλληλος τρεις ολόκληρες μέρες για να σώσει να καταλάβει το προφανές; Επειδή σοκαρίστηκε και λυπήθηκε για την καταστροφή που έρχεται στη χώρα που υπηρετεί. Έκανε τρεις μέρες να συνέλθει και ν’ απαντήσει.
Πάρε τα λεφτά και τρέχα
Ο Αντωνάκεν συμβούλεψε τους τραπεζίτες ν’ αδειάσουν τα ιδρύματά τους μόλις βγει ο Τσίπρας πρωθυπουργός.
Καλώς τονα κι ας άργησε
Στα δύο χρόνια πρωθυπουργίας του για τρίτη η τέταρτη φορά μετά από 11 μήνες ο Σαμαράς επισκέπτεται το κτήριο της Βουλής, αλλά όχι την αίθουσα ολομέλειας. Πήγε εκεί για να θυμηθεί τα παλιά και τους βουλευτές του.
Εκλογικός τόμος
Μειώνεται αισθητά το μπόνους για το πρώτο κόμμα. Από 50 έδρες γίνεται μείον 30. Κόβονται δηλαδή 30 έδρες από το πρώτο κόμμα και μοιράζονται αναλογικά στα κόμματα που ήταν στην κυβέρνηση.
Γιουρόπεν
Η Μέρκελ απειλεί τον Αντωνάκεν με πρόωρες ευρωεκλογές.
Ιδιωτικά χειρουργεία «Ευαγγελισμός»
Είμαι θεός. Θ’ ανοίξω νοσοκομείο, χωρίς να πληρώσω φράγκο για κατασκευή ή ενοικίαση κτηρίου και εξοπλισμό. Μια τράπεζα θα κατασκευάσει τα χειρουργεία, γιατί τα υπόλοιπα τα προσφέρει το νοσοκομείο που θα με φιλοξενεί τσάμπα και θα εγγυάται ασφάλεια στη δουλειά θα μου εξασφαλίζει δηλαδή πελάτες. Παράλληλα το νοσοκομείο θα διαφημίζει κάθε στιγμή και τον χορηγό μου, αλλά τα χειρουργεία δεν θα τα χρησιμοποιεί.
Μητσοσαμαράκης
Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση του. Ο Μητσοτάκης βλέπει όσα ήθελε να κάνει ο ίδιος να τα κάνει ο Σαμαράς που τον έριξε και δεν πρόλαβε να τα κάνει σε τρία χρόνια με αυτοδυναμία ο Σαμαράς όμως κάνει περισσότερα σε δύο χρόνια και χωρίς αυτοδυναμία.
Η ERTOPEN στη Γιουροβίζιον
Θα είχε πλάκα μετά τον αποκλεισμό της ΝΕΡΙΤ από την ομοσπονδία EBU κάτι που αποκλείει –προς το παρόν- τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό του 2015. Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να έχουμε αλλάξει κυβέρνηση και να έχει καταργηθεί τελείως η ΝΕΡΙΤ.
"Θέλω να δω τον Άλεξ"...
...είπε ο Πάπας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: