14/9/14

Fullτεψη

-Γιατί κόψατε από την ανεξάρτητη ΝΕΡΙΤ την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ;
-Αν θυμάμαι καλά, για να φύγουμε μια ώρα αρχύτερα. Αυτή δεν είναι η σωστή απάντηση στην ερώτηση παγίδα;

Μόνο η Τουβλεψη ήταν ικανή να την πατήσει και να εξηγήσει γιατί έκοψε η κυβέρνηση τη μετάδοση, μη αντιλαμβανόμενη ότι έτσι συνομολογεί την κυβερνητική παρέμβαση. Εκτός αν μιλούσε ως εκπρόσωπος όχι κυβερνητική αλλά της ΝΕΡΙΤ, λες και θα τολμούσε ποτέ οποιοδήποτε κανάλι να την έχει εκπρόσωπο τύπου. 

Βούλτεψη: «Τι είναι ο Τσίπρας να θέλει να μιλάει και να τον καλύπτουμε;» (Για μεγαλύτερη απόλαυση ΕΔΩ)

Να τον καλύπτετε; Μα νομίζουμε ότι η ΝΕΡΙΤ εκλήθη να καλύψει το θέμα και όχι η κυβέρνηση που δεν είναι τηλεοπτικό κανάλι. (Όχι πως η ΝΕΡΙΤ είναι) Πάντως το «δημόσιο κανάλι» ελέγχεται που δεν μετέδωσε την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ. Η Τούβλεψη εκπροσωπεί μόνο την κυβέρνηση. Τι πετάγεται; Μπορούσε να παραπέμπει στην «ανεξάρτητη» αρχή. Εκτός αν η ΝΕΡΙΤ είναι κυβερνητική. Αν δεν το ξέραμε μας το ξεκαθαρίζει η Τούβλεψη.

Πάντως ο Τσίπρας πρέπει να προσέξει. Με τέτοιες ομιλίες και ιστορίες γύρω τους κινδυνεύει να γίνει πρωθυπουργός. 

"Να κλείσουμε τον κυβερνητικό ΑΝΤ-1",φέρεται να σκέφτηκε η Τούβλεψη επειδή είχε το θράσος να αναμεταδώσει την ομιλία Τσίπρα. 

Κατάλαβες; Εδώ ο σιορ Αντωνάκης δεν τολμάει να δώσει συνέντευξη στη ΔΕΘ και ο Τσίπρας θέλει να του μεταδώσουμε την ομιλία αυτουνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: