1/9/14

Κάντε και τον Σεπτέμβριο καλοκαιρινό

Μπήκε και ο τέταρτος θερινός μήνας ο Σεπτέμβριος, είπε ο Αντωνάκης που θα συνεχίσει να έχει τη Βουλή όπως την έκανε, δηλαδή θερινό μαγαζί, τμήμα-τμήμα.

Στον Αντωνάκη και τον Βαγγέλα φαίνονται ικανοποιητικές οι μόνιμες υποσχέσεις για μάχη με την τρόικα, υποσχέσεις που επαναλαμβάνουν κάθε που δεν έχουν να πουν κάτι για τρέχον θέμα που τσακίζει τον κόσμο. Καλό θα ήταν οι κυβερνώντες μας να συμβουλευτούν τους φίλους τους καναλάρχες για τις συνεχείς επαναλήψεις σίριαλ και το χειμώνα, σίριαλ παρωχημένης αφήγησης ή και (παλαιο)κακοφτιαγμένα που πια δεν αρκούν και δεν ενδιαφέρουν κανένα σοβαρό άνθρωπο,  με αποτέλεσμα τα κανάλια να χάνουν συνεχώς τηλεθεατές.

Η Τούβλεψη, συγνώμη, η Βούτλεψη κατάφερε να ικανοποιήσει τον Αντωνάκη που την επέλεξε στη θέση του Ασίμου Ρεντίκογλου. Τον διαδέχτηκε ως επίγονός του και βγάζει κι αυτή ανακοινώσεις για ν’ απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρωτοβουλίες να ανακοινώσει κυβερνητικά μέτρα δεν παίρνει για να μη στενοχωρήσει τον κόσμο και τους ψηφοφόρους της. Προτιμά να νευριάζει τους ψηφοφόρους του αντίπαλου κόμματος και να διευρύνει συνεχώς τον αριθμό τους.

Νέα ορκωμοσία της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά ορκίζονται ότι θα κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

-Πατέρα, αφού όλες σχεδόν οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν εξάντλησαν τη θητεία τους γιατί θες να το κάνει η τωρινή που λες είναι η χειρότερη που είδες να περνάει από πάνω σου;
-Σκάσε.

-Αυτός που ψήφισες είναι ο νεροΚουβελητής στο μύλο της αντίδρασης που χαρακτήρισες;
-Σκάσε είπα.

Τηλεδημογραφόνια μας, έλεος. Δεν είναι Τζιχαντιστές οι αλήτες του Ιράκ. Είναι Ουαχαμπίτες. Δεν ήταν δύσκολο να το μάθετε και το έχετε μάθει από καιρό. Ακολουθείτε όμως τον κανόνα να μην διορθώνετε το λάθος σας αφού δεν συντρέχει νομικός ή σοβαρός κοινωνικός λόγος. Η αρχή: «Αν διορθώσεις το λάθος σου θα το καταλάβουν και όσοι δεν το πρόσεξαν».

«Είμαι στην κυβέρνηση μόνο και μόνο για να μην πάω φυλακή», βρόντηξε απολύτως ο Βαγγέλας και κανένας δεν τόλμησε ή δεν είχε λόγο να φέρει αντίρρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: