7/8/14

Εμπάργκοφ

Ως ευρωπαϊκή υπερδύναμη δεν σκίσαμε μνημόνια, ασκήσαμε κυρώσεις στην μηδαμινή Ρώσικη Ομοσπονδία και είχαμε αποτελέσματα ευεργετικά για την Ουκρανία.

Φαλίρισαν (και) Έλληνες ροδακινοπαραγωγοί, τυροκόμοι, παραγωγοί λαχανικών, ψαράδες, παραγωγοί εσπεριδοειδών, γενικά οπωροκηπευτικών, ακτινιδίων και άλλων ενδοψυγειακών και καταψυκτικών δυνάμεων.

Διασώζονται κρασί και λάδι κι έλα βράδυ.

Χάσαμε 200 νταλίκες τη μέρα προς Ρωσία.

Οι ουζοπαραγωγοί ξεκίνησαν να πίνουν από τώρα το προϊόν τους που θα μείνει αδιάθετο. Σε δέκα χρόνια θα έχουν τελειώσει. Οι αγγουροπαραγωγοί ανησυχούν τι να κάνουν τη σοδειά τους.

Δε θέλω να πω ότι είναι βαρετός, αλλά αν παρακολουθώ ομιλία του Βενιζέλου που ξεκινά στις επτά και μετά από μια ώρα κοιτάξω το ρολόι θα δω ότι είναι μόλις επτά και πέντε.

Φοβερό έγκλημα Παλαιστινίων καταγγέλλουν οι ΗΠΑ και ο Βενιζέλος: σκότωσαν Ισραηλινούς στρατιώτες.  Ο ισραηλινός στρατός τουλάχιστον σκότωνε παιδιά σε νοσοκομεία και σχολεία.

Συμφωνία για αφοπλισμό της Χαμάς στη Γάζα θα υπογραφεί στη Βάρκιζα.

Μεγάλη προσφορά του φερόμενου ως υπουργού Εργασίας και Βρούτση: προσφέρει σε όλους τους άνεργους κοινωνικές διακοπές στη Γάζα. Όλα πληρωμένα εκτός από το νοσοκομείο και την κηδεία. (Για όσους μπλέκουν τ’ αρχίδια με τις αμυγδαλές)

Αλλαγή στον ΕΝΦΙΑ: πρώτα σου παίρνει η εφορία το σπίτι και μετά πληρώνεις και φόρο.

Έχω ένα μετόχι σε ένα στρέμμα ορεινό χωράφι μου στον Όλυμπο, το οποίο φορολογούν με αξία 800 χιλιάδες ευρά. Έχουν δίκιο. Τους δίνω το μετόχι και τα χωράφια. Εκείνοι θα μου δώσουν άντε 500 χιλιάρικα; Ρίχνω την τιμή για ν’ αποφύγουμε τα παζάρια.

Ποιος μας ΕΝΦΙΑλωσε και μας έχωσε το πορδοβούλωμα εκεί που ξέρουμε; Η τρόικα; Ο Χαρδούβελης; Ο Στουρνάρας ή ο Θεοχάρης;

Στην αρχή της κρίσης ο ΟΑΕΔ επιδοτούσε 200 χιλιάδες ανέργους. Τώρα επιδοτεί μόνο 70 χιλιάδες. Άρα η ανεργία πέφτει.

Οι άνεργοι σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ αυξάνονται, η ανεργία όμως μειώνεται.

Ο Ευρωπαίος Χαρδούβελης στον ΓΓ του ΟΗΕ. Euro-Bank ή Μουν τα κάναμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: