28/8/14

Όλοι προέδροι είμαστε

"Όλοι προέδροι είμαστε / σε τούτο το γκοσμάκη / όλοι καβάλα Σαμαρά / λαό και καλαμάκι".

Σε μπλουζάκι: "Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας".

Κι άλλοι δεν ήθελαν, κατά πως έλεγαν, αλλά ήταν.

"Δεν δέχομαι να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας".

Κι άλλοι δεν δέχονταν, αλλά το όνομά τους μπλέχτηκε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Δεν θέλω, ούτε επιτρέπω σε κανένα να εμπλέξει τ' όνομά μου στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας".

Όλα παίζονται στην κολοκυθιά.

Αν κάποιοι δημοσιογράφοι ως παρέα από διάφορα και διαφορετικά μέσα αποφασίσουν να «προτείνουν» για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάποιον χαμηλού προφίλ που έχει πεθάνει, σίγουρα 2-3 μέρες σχετική αντιπαράθεση θα την κερδίσουν μέχρι να πάρουν είδηση οι απίθανοι «δημοσιογράφοι» σύμβουλοι πολιτικάντηδων της συμφοράς ότι πρόκειται για άτομο που αποδήμησε εις Κύριον ή (ξ)έφυγε για οπουδήποτε αλλού ή και πουθενά.

Όταν γίνω εγώ υπουργός θέλω η Τρόικα να με ελέγχει όχι εις Βλαχοπαρισίους, αλλά στην αριστοκρατική Χαβάη ή άντε στις κουλτουριαρέικες Μπαχάμες.

Δεν αλλάζουν οι φόροι που σας επιβάλουμε. Αν δεν σας αρέσουν θα σας επιβάλουμε γι' άλλη μια φορά και άλλους.

Στη ΔΕΘ ο Αντωνάκης θα εγκαινιάσει και τις στοές του μετρό Θεσσαλονίκης. Οι στοές ανοίγουν όχι για τους συρμούς, αλλά για όλον τον κόσμο. Θα μπορεί ο καθένας να ακολουθεί τη διαδρομή του μετρό με τα πόδια. Ειδικά το χειμώνα όταν φύσηξε ο Βαρδάρης και βρέχει στην εθνική οδό.

Παρακολουθώ κάθε μέρα μανιωδώς Ν(ΕΡΙΤ) sports. Κάθε μέρα έχει επαναλήψεις από τα ίδια (και τα ίδια) στιγμιότυπα αθλητικών συναντήσεων κυρίως στίχου, αλλά πρέπει να τα ξαναδώ γιατί από τις πολλές διακοπές του σήματος όλο και κάτι έχω χαμένο που ελπίζω να δω επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: