22/8/14

Οι γερμανοτσολιάδες ξαναφεύγουνε

-Όχι πως φύγανε ποτέ-
Η διπλή δολοφονία στη Μάνη δείχνει την κουλτούρα των χρυσ-αβγάδων κι αφήνει την ελπίδα στη δημοκρατική Ελλάδα ότι είναι ικανοί να εξολοθρευτούν μόνοι τους.

Αυτή την Ελλάδα αξίζετε. Να έχουμε μια οικονομική διαφορά για αναβολικά γυμναστηρίου και να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο. Ψηφίστε τους, βάλτε τους και στην κυβέρνηση και όταν σκοτώσουν το φίλο ή το γιο σας δε θα φταίτε εσείς. Αλλά δε θα γίνει τέτοιο πράμα, γιατί είστε σίγουροι ότι θα χρειαστεί να σκοτώσουν πρώτα όλους τους άλλους μέχρι να φτάσουν στους δικούς σας, οπότε έχετε καιρό να φυλαχτείτε.

Ναι, ξέρετε τι είναι φασισμός και λέτε, «Είδαμε τους δημοκράτες, θα δοκιμάσουμε τους χρυσαυγίτες». Βέβαια δεν είδατε όλους τους δημοκράτες να κυβερνούν γιατί ακόμα στην Ελλάδα απαγορεύονται οι αριστερές κυβερνήσεις. Ίσως όμως κυβέρνησαν και οι αριστεροί και δεν το πήραμε είδηση εμείς, αλλά μόνο εσείς που τους είδατε όλους και τα ξέρετε όλα.

Ναι, έχετε δίκιο, δεν ξέρουμε τον φασισμό και τον ναζισμό. Δε έζησε η χώρα μας ούτε κατοχή, ούτε τόσα και τόσα δικτατορικά καθεστώτα. Απ' όλα περισσότερο νοσταλγούμε την Κατοχή. Ναι, ναι, για όλα φταίει η Δημοκρατία. Αν είχαμε χούντα δε θα τολμούσαν να μας μειώσουν μισθούς. Το ότι φταίει για όλα η Δημοκρατία το πήρατε είδηση τώρα που εμείς όλοι εξαθλιωνόμαστε και για να γίνει αυτό η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου καταπάτησε οποιοδήποτε δημοκρατικό θεσμό βρήκε μπροστά της.

Καλά κάνετε και δε σας φτάνουν οι δολοφονίες που κάνουν τώρα οι ανώμαλοι ακροδεξιοί. Δώστε τους κι εξουσία, αλλά προσέξτε, αν δε σας χτυπήσουν το κουδούνι θα χτυπήσουν την πόρτα στο κεφάλι σας. Ναι, βέβαια. Η μόνη υπαρκτή, η κρατική, τρομοκρατία κάνει καλό. Ποιος θα τολμήσει να πει το αντίθετο; Εσείς;

Δε φτάνει η προστασία που πουλάνε οι φασίστες σε εξουσία, εφοπλιστές, βιομήχανους και κάθε λογής απατεώνες. Πρέπει να πουλάνε προστασία και σε πρωθυπουργούς. Αυτοί και το παρακράτος τους που από το 1948 έγινε «κοινωφελής υπηρεσία» μας έφτασαν μέχρι εδώ να μη δίνει κανένας κυβερνών λόγο για τίποτα, όλα να του συγχωρούνται και να τον τιμούμε και μετά το θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: