21/8/14

Το πουλί του αστροράφτη

ΤΖΙΤΖΙΧΑΝΤ
Δεν άρεσε ο Σαντάμ στους Αμερικάνους, του ορμήσανε, τον φάγανε. Τώρα δεν τους αρέσει το Ιράκ.
ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Μέσα στην κρίση οι μεγάλες επιχειρήσεις αυξάνουν συνεχώς τα κέρδη τους, αφού κλείνουν οι μικρές και τους προσφέρουν στο πιάτο κι άλλο μερίδιο αγοράς.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ
Στο σχολείο δεξιοί καθηγητές δε μας λέγανε μέχρι πού φτάνουν τα δικαιώματά μας, αλλά πού σταματάνε, ότι σύμφωνα με τη Γαλλική Επανάσταση σταματάνε εκεί απ’ όπου αρχίζουν τα δικαιώματα των άλλων. Άντε να το πάρουμε έτσι. Σήμερα αναγνωρίζουμε ότι το κέρδος είναι δικαίωμα, άρα πρέπει να σταματάει εκεί που αρχίζει το δικαίωμα του άλλου να ζήσει.
ΔΙΠΛΟΤΥΦΛΙΑ
Η διπλωματία μας είναι ανύπαρκτη, αλλά δεν πειράζει γιατί υπάρχει για να εξυπηρετεί μια ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική. Μέχρι στιγμής προστατεύουμε κι εμείς τους δολοφόνους Ισραηλινούς, καταστρέψαμε την γεωργική παραγωγή της Βόρειας Ελλάδας, με ό,τι επακόλουθο έχει κάτι τέτοιο, αλλά ετοιμάζουμε πεσκέσια και για το χειμώνα. Αν κοπεί το ρώσικο φυσικό αέριο όπως θέλουν οι Αμερικανοί να γίνει, το χειμώνα θα κάψουμε στα τζάκια, τις σόμπες και τα μαγκάλια ακόμα και τις οδοντογλυφίδες. Το υγροποιημένο φυσικό αέριο θα είναι μόνο για τους αναπτήρες πολυτελείας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αν η κοπέλα σου παραπονιέται ότι δεν την πας ποτέ κάπου ακριβά, πήγαινέ την σε ένα βενζινάδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: