14/8/14

Παναγιά η Σαμαριώτισσα

"Καλή Παναγιά" εύχεται ακόμη ο Αντωνάκης -για τον ίδιο- αν και οι πολιτικοί αναλυτές του δεν το βλέπουν και πολύ ευοίωνο (ούτε λίγο) γιατί η Παναγιά είναι ήδη έγκυος και δεν έχει χρόνο να ξοδέψει στο μάζεμα 180 βουλευτών μπας κι έβγαζαν πρόεδρο της δημοκρατίας του Αντωνάκη.

Από Χριστούγεννα και βλέπουμε, αλλά μέχρι να τελειώσει η άδεια εγκυμοσύνης ποιος ζει πολιτικά και ποιος πατώνει. Επί τη ευκαιρία αν ο Αντωνάκης καταφέρει και μαζέψει 180 βουλευτές -η αγορά είναι ελεύθερη και καλά -ας μη χάσει κι ας βάλει τον εαυτό του υποψήφιο αφού δεν του 'κοψε να αυτοδιοριστεί επίτροπος στην ΕΕ, μη νευριάσει ο Γιουνκέρ.

Ως γνωστόν η Παναγιά φέρει 500 ονόματα συμβολικά,τοπικά και κυρίως επαγγελματικά. Σχεδόν όλα στοιχεία ετεροπροσδιορισμού. Πεντακοσιοστό πρώτο όνομα της αειπαρθένου Αθηνάς "Παναγιά η Σαμαριώτισσα".

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Με αφορμή το ξεπούλημα των ΕΛληνικών ΤΑχυδρομείων μαθαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι όλοι ανεξαιρέτως οι συνδικαλιστές είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στη διαφθορά. Να καταργηθεί λοιπόν ο συνδικαλισμός. (Για κάποιους τηλεαστέρες "συνδικακισμός")

Στη διαφθορά όμως είναι βουτηγμένοι και απείρου αριθμού και κάλλους κυβερνητικοί πολιτικοί και άλλοι πολιτευόμενοι. Θα καταργηθούν λοιπόν και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Καλοί μου κύριοι της κυβερνητικής μειοψηφίας, όσο μειώνετε το κράτος, δηλαδή τις υπηρεσίες και τις παροχές του, τόσο πρέπει να μειώνετε και τους φόρους μας.Έτσι πλην του δικαίου θα μας περισσεύουν και ευρουλάκια για να πηγαίνουμε στους ιδιώτες που αντικαθιστούν το δημόσιο.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Νέο έργο: σου γιγαντώνω το χρέος και μετά σου υπόσχομαι ότι θα στο κάνω ισόβιο. Σου χώνω το καρότο στο γκώλο και μετά σε μαστιγώνω για να μη φωνάζεις και μ' ενοχλείς. Ισχύει και στην ΕΝΦΙΑλωση ακινήτων.

Ο Αντωνάκης και ο Βαγγέλας με φορολογούν όσο κανένας πλούσιος δεν αξιώθηκε να δώσει. Αισθάνομαι πάμπλουτος και όχι μόνο γι' αυτό αλλά και για το ότι μου κόβουν και υπηρεσίες και παροχές κρατικές κάτι που το χρειάζονται μόνο οι φτωχούληδες.

Κάτι ανάμεσα στην ευρωπαϊκή και στην ελληνική υποκρισία νεοφιλελεδισμού είναι το φύλλο ροδακισυκής.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕ-ΠΑ
Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Παπούλια ότι θα εξαντλήσει την πενταετία του.

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
Γυρνώντας σπίτι με το λεωφορείο και από τη στάση με τα πόδια είδα το γείτονα με το λάστιχο του κήπου να μου ξεβγάζει το αυτοκίνητο. Με ζώσανε φίδια στο θέαμα κι έκανα μεταβολή μονολογωντας με τα πόδια στην πλάτη: "Πάλι δανεικά έχει σκοπό να μου ζητήσει ο δουλοπρεπης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: