10/8/14

Ο άνθρωπος που γύρισε από τα ροδάκινα

Το χώμα βάφτηκε κόκκινο. Ήρθαν οι Ρώσοι με τον εμπάργκοφ τους.

Σε ποιο μπούστη χρωστάγαμε αυτά τα 200 βάλε εκατομμύρια που πληρώνουμε τώρα με τα αντίποινα της Ρωσίας κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Μας μπλέκει ο Βενιζέλος στις εθνικές διαφορές Ρωσίας Ουκρανίας, ενεργειακές διαφορές ΗΠΑ Ρωσίας, εμπορικές διαφορές Γερμανίας ΗΠΑ. Και ως μικρομέγαλοι ακολουθούμε κι εμείς τις κυρώσεις τρίτου τύπου (γάμα τύπου) κατά της ρωσικής αρκούδας που πληρώνουν οι αδικοχαμένοι και ΕΝΦΙΑλωμενοι αγρότες μας. Μέχρι πότε οι ευρωπαϊσταράδες που το παίζουν και ηγέτες θα κάνουν κηδείες με ξένα κόλλυβα;

-Με τι καρδιά να πάμε διακοπές, παιδί μου; Ν' αφήσουμε πίσω τους υπουργούς να μας σκάβουν το λάκκο;
-Και με τι λεφτά.
-Σκάσε.

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Εντάξει, αδερφέ, να κόψουν τελείως και τη δημόσια υγεία και τη δημόσια παιδεία και τη δημόσια αστυνομία, αλλά να μειώσουν και τους φόρους μας,στο βαθμό όσων πήγαιναν υποτίθεται εκεί.

Φοροεισπρακτικό αδιέξοδο: από τους φτωχούς ουκ αν λάβοις παρα του μη έχοντος, από τους πλούσιους ουκ αν λάβοις παρά του μη δίδοντος.

Στον αιγιαλό και τα παραθαλάσσια φιλέτα εργολάβοις παρα του μη χέζοντος. Του δίνεις τσάμπα και εισπράτεις ένα "δε μας χέζεις".

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πόσο φιλικός είναι ένας αγώνας όταν και οι δύο αντίπαλοι παίζουν για να κερδίσει ο ένας τον άλλο;  Εκτός εάν όλα τα φιλικά ήταν στημένα για ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: