26/7/14

Μακάρι τελευταία ανάρτηση

Προσθήκη λεζάντας
 
Ο Σαμαράς κατακεραύνωσε τον Τσίπρα που του ζήτησε να κάνει τώρα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού ισχυρίζεται ότι διαθέτει τους απαραίτητους 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν τον υποψήφιό του.

«Κύριε Τσίπρα, έχω 180 βουλευτές», δήλωσε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μας, «…στην εκλογή ΠτΔ όμως θα περάσω τον Φεβρουάριο, όχι μόνο για να είμαι πρωθυπουργός μέχρι τότε, όσο γίνεται περισσότερο, αλλά και για να κλωσήσω τους 180 και να τους κάνω 200 ώστε να εκλέξω Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την πρώτη φορά ώστε να έχει αυξημένο κύρος».

Ε ρε γέλιααααααα!.....

ΟΗΕ, ΕΕ και ΝΑΤΟ περιμένουν στη Γάζα αυτοχειρία διαρκείας. Συγνώμη, εκεχειρία ήθελα να πω, αλλά δεν πάει το χέρι μου να το γράψει.

Σαμαράς και Βενιζέλος είναι υπέρ της οικονομικής ανάπτυξης της Γάζας με την έλευση εκεί ξένων επενδυτών, όπως στην Ελλάδα.

Χαρδούβελης: «Θα βοηθήσω το λαό που επλήγη από τη μνημονιακή πολιτική που υπηρετώ. Τράπεζες, κρατήστε για λίγο τους δανειολήπτες στα σπίτια που τους έχετε πάρει. Βάλτε τους ένα ενοίκιο που άντε να έχουν 5-6 μήνες να πληρώσουν ή να μην πληρώσουν περιμένοντας την έξωση. Είμαι φιλολαϊκός ο πούστης!....»

Δηλαδή, Γκίκα Χαρδούβελη, πιστεύεις ότι όποιος δεν έχει να πληρώσει τη δόση του στεγαστικού του και χάσει το σπίτι του θα έχει να πληρώσει ενοίκιο για να μείνει εκεί; Πρώτον είσαι άσχετος επί του θέματος, δεν έχεις πάει ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια σε περίπτερο ν’ αγοράσεις κάτι και δεύτερον δεν σ’ ενδιαφέρει αν είναι έτσι ή αλλιώς τα πράγματα. Κάτι πρέπει να πεις τώρα που βάζεις μπρος να πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια του κόσμου. Και μετά ρωτάς γιατί άραγε δεν βάζουν υπουργό Οικονομικών πολιτικό, αλλά υπάλληλο τράπεζας.

Έχουμε κι άλλο πρωτογενές πλεόνασμα δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων. Θα αποδοθούν ως κοινωνικό μέρισμα στον ΟΑΕΔ και στα νεκροταφεία της χώρας, αντίστοιχα.

Είδαμε από την ταινία «Φασισμός ΑΕ» του Άρη Χατζηστεφάνου τον πρώην εργοδότη μας εφοπλιστή Γιάννη Αλαφούζο να δηλώνει στο Αλ Τζαζίρα ότι οι κομμουνιστές και οι συνδικαλιστές κατέστρεψαν τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. (Όπου ποτέ δεν πάτησε το ποδαράκι του εκείνος)

Να θυμίσουμε στον Γ. Αλαφούζο ότι την Κυριακή των εκλογών του 1996 στο γραφείο του διευθυντή ειδήσεων ήρθε και μας δήλωσε ότι ψήφισε ξανά «Παπαρήγα», κόντρα σ’ εμάς, ακόμα και στον διευθυντή προγράμματος που ψηφίζαμε Συνασπισμό.

Γιατί όμως τέτοια καλή σχέση του –υιού- εφοπλιστού με τους κακούς κομμουνιστάς;

Λίγα χρόνια πριν σε σπίτι σκηνοθέτιδος 7Χ "Σώσε το κανάλι" -σύμφωνα με όσα μας πληροφόρησε η ιδία- κάποιος «δημοσιογράφος» πρώην μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ «εξομολογήθηκε» στον συγκαλεσμένο του εκεί Αλαφούζο, ότι λόγω -ή εξαιτίας- της υψηλής πολιτικής θέσης που κατείχε μόλις πριν, γνώριζε ότι ο Γιαννάκης» αποτελούσε στόχο της KGB; (Κάτι μου θυμίζει 17Ν. Γνωστή τακτική άχρηστων τελειωμένων τύπων)

Αυτός ο «πληροφοριοδότης» με τη μάγκικη «εξήγα» έκανε τον –χέστη- Γ. Αλαφούζο να τον κουβαλήσει στο Φάληρο ως διευθυντή ειδήσεων του Σκάι. (Ναι, ναι, δεν ήταν κόλπο για να βρει καλή δουλειά)

Τα ξέραμε, τα είπαμε. Ραντεβού στα δικαστήρια, παίδες-παιδούλες και παιδάκια οικογενειακώς,  για να μάθουν κι άλλοι την κοροϊδία που πλανιέται πάνω απ’ τα κεφάλια όλων μας ώστε να εξασφαλίζουν κάποιοι χρήμα, κοινωνική θέση και γκόμενες. Δεν θα πάθουμε και τίποτα!... Στη φυλακή θα έχουμε κι ένα πιάτο φαγητό. Και θα λέμε ότι μας έστειλε εκεί πρώην μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Δεν είναι και λίγο!... Λίγο ήταν που ένας άλλος μας έδιωξε από το γραφείο του τηλεφωνικώς από τον 902. (Ο Χαλβατζής)

Δεν ανησυχούμε με την ανάρτηση, δεν θα έχει επιπτώσεις που και να έχει υπάρχουν και καλύτερα!... Θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος και θα μας στείλει εξορία σε κάνα ξερονήσι όπως Μύκονος, -έχουμε φίλους- Ικαρία -έχουμε σπίτι- ή και Τζια. -έχουμε όρεξη και παρελθόν-

Ο Άη Στράτης εξαιρείται γιατί είναι πια τουριστικός προορισμός.

Η Μύκονος είναι ελληνική. Άρα, πωλείται κι αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: