28/7/14

Επίτροπος ο Σαμαράς

Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ο Αντωνάκης για τον ίδιο, αλλά και για όλους εμάς δεν το έκανε: να διορίσει επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον εαυτό του, όπως έκανε  ο τέως πρωθυπουργός της Φινλανδίας και άαααααραξε.

Όμως ο Αντωνάκης παραμένει κολλημένος στον πρωθυπουργικό στόκο, συγνώμη, θώκο.

-Στη θέση του Αβραμόπουλου ο Πλεύρης;
-Ναι ο δεύτερος επιλαχών που αναβαθμίστηκε σε πρώτο επιλαχόντα μετά την παραίτηση Νικήτα Κακλαμάνη. Να τον χαίρεται ο πατέρας του.
-Δε νομίζω. Αυτός παρέμεινε χουντικός.
-Όπως κι ο γιος του.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται για λόγους κύρους της πολιτείας του να απολύσει άμεσα όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που διόρισε ο πατέρας του, μεταξύ των οποίων και του ιδίου και της αδερφής του που διορίστηκαν βουλευτές, σε θέση δηλαδή μετακλητού δημοσίου υπαλλήλου. 

Που υπηρετεί αμισθί με «κάποια» αποζημίωση που παράτησε το κύριο (;) επάγγελμά του και «κάποιες» παροχές για τον ίδιο και την κουστωδία του. (Κάποιες φορές πουστωδία)
-Αγάπη μου, θες να παντρευτούμε;
-Χωρίς δουλειά και χωρίς δεκάρα πώς να παντρευτούμε, Μανωλιό μου; Ο έρωτας και οι μεταρρυθμίσεις δεν τρώγονται.
 
Οι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι χαζοί. Εκκολάπτουν μπαχαλάκηδες και προστατεύουν τρομοκράτες, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι η τρομοκρατία και οι ταραχές στρέφουν τους λαούς στις αγκάλες της εκάστοτε εξουσίας. Ο μπούφος Μπους, ας πούμε δεν υπήρχε περίπτωση να επανεκλεγεί αν δεν έπεφταν οι δίδυμοι πύργοι. Όπως πολύ σωστά καταλάβατε, είμαι πιο έξυπνο πουλί ακόμα και από την κοντοκλώτσα Βούλτεψη

Μια με τα χαριστικά δάνεια, δυο με την κυβερνητική προπαγάνδα του κάνει, το ΜΕΓΚΑ είναι κρατική τηλεόραση του δημοσίου ιδιωτικού τομέα και ελπίζω ότι θα το κλείσει κι αυτό ο Σαμαράς.

Σ’ αυτό το σημείο διακόπτουμε για διαφημίσεις.
Και τώρα ένα πολύ καλό επίκαιρο αστείο. Θα ευχαριστηθείτε να γελάτε. Λοιπόν η Αθήνα με τις τόσες χρεοκοπίες μαγαζατόρων(ε) από κλεινόν άστυ έγινε κλειστόν άστυ. Το ξέρω, είναι φοβερό, ναι, ναι. Όσους δεν κατάφεραν να διακρίνουν το αστείο, ας πατήσουν το κουμπάκι αμέσως κάτω από δω για να δουν πώς αντιδρούν οι ανώτεροι άνθρωποι που εκτιμούν το καλό χιούμορ.
Και τώρα άλλο ένα καλό αστείο ύπουλα σόκιν, τη φέρνει από πίσω: στη Μύκονο έχω ένα γνωστό ή γνωστή, δεν πειράζει πάνω-κάτω το ίδιο είναι. (Το κουμπί με τα γέλια τώρα είναι πάνω)

Καλύτερο κανάλι δεν ονειρεύτηκα ποτέ. Λευτεριά στην ΕΡΤ.

Η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια και την κρίση λένε Αντωνάκης και Βαγγέλας. Μπήκε το νερό στ’ αυλάκι, άλλο όμως η αυλακιά κι άλλο η αυλακία.

Γιατί αυτή η Βουλή να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Έχει το κύρος να το κάνει; Εδώ ούτε ένα νόμο της προκοπής δεν κατάφερε να ψηφίσει, ούτε καν να ελέγξει την κυβέρνηση, αν κι η Βουλή αποτελεί το μόνο σώμα στο οποίο απολογείται η κυβέρνηση, αφού από τη Βουλή επελέγη. 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Μαρινάκης κατηγορείται ότι δωροδόκησε διαιτητή σε στημένο από τον Μπέο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: