25/7/14

ΠΑΜΕ Σαμαρά

Περικοπές παντού
Αν ζούσαμε στην (πρώτη και τελευταία;) γερμανική κατοχή το ΚΚΕ θα είχε καταγγείλει το ΕΑΜ και θα προτιμούσε την κυβέρνηση Τσολάκογλου και την μετέπειτα κυβέρνηση Παπανδρέου που ξεκίνησε τη σφαγή των ΕΑΜιτών-ΕΛΑΣιστών, ΕΛΑΝιτών, ΕΠΟΝιτών και άλλων αριστερών, για να μην ξεχνιόμαστε.

Αν ούτε τώρα που καταλύθηκε η εθνική κυριαρχία της χώρας μας οι τύποι που το παίζουν ΚΚΕ (αμφιβάλλουμε) δεν σκέφτονται ότι είναι αναγκαία η ενότητα για μια αριστερή διακυβέρνηση του τόπου, τότε δεν πρέπει να δέχονται ούτε το ΕΑΜ.

Οι ΗΠΑ σκέφτονται να προχωρήσουν σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας για το επιβατηγό αεροπλάνο που κατέρριψαν αυτονομιστές Ουκρανοί, δεν σκέφτονται όμως να επιβάλουν κυρώσεις στο Ισραήλ για τη θηριωδία στρατιωτών της έναντι αμάχων Παλαιστινίων στη λωρίδα της Γάζας.

Επειδή στα κόκκινα στεγαστικά δάνεια κρύβονται και λαμόγια που έχουν να πληρώσουν, θα ξεκινήσουν πλειστηριασμοί και θα χάνουν τα σπίτια τους και όσοι έχουν πραγματικό οικονομικό πρόβλημα και δεν έχουν να πληρώσουν.

Κυρα-Βούλτεψη, με χαρά μας να σας βοηθήσουμε εκεί που είδαμε ότι έχετε ανάγκη. Ήσαστε πολλά χρόνια κόρη (σχετικά) έγκριτου δημοσιογράφου και δε λέτε να πιάσετε ακόμα ότι απεργία δεν κάνουν μόνο οι συνδικαλιστές, αλλά οι εργαζόμενοι γενικά. Αν δεν το μάθετε ούτε τώρα είστε επικινδύνως κακή μαθήτρια και θα φάτε αποβολή και από τη Βουλή μετά τις εκλογές.

Αναβάθμισα το κομπιούτερ μου και μου βγάζει την ΕΡΤ λανθασμένη ορθογραφικά λέξη.

-Πόσα λεφτά εξοικονομήσαμε από το κλείσιμο της ΕΡΤ;
-Ακόμα πληρώνουμε.
-Δηλαδή;
-Άντε γαμήσου κι εσύ.

Οι Ασιάτες (Κινέζοι, Κορεάτες, Βιετναμέζοι κ.ά.) διαμαρτύρονται που κάποιοι δηλητηριάζουν τα σκυλιά στο κέντρο της Αθήνας. Δεν ξέρουμε γιατί άραγε διαμαρτύρονται.

Βενιζέλος: Διαθέτουμε τέτοια κυβερνητική πείρα ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε το λάθος μας όταν το επαναλάβουμε.

Αν χρωστάς στη ΔΕΗ σου κόβουν το ρεύμα κι ας είσαι παραπληγικός και ζεις με μηχανήματα. Εξαιρείται η παραπληγική ΝΔ που έχει ανεξόφλητους λογαριασμούς ΔΕΗ 670.000 ευρώ και ζει με μηχανορραφίες. Η πλάκα είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ που χρωστάνε 320.000 ευρώ δεν πλήρωσαν ούτε τα χαράτσια που επέβαλε σ’ εμάς ο πρόεδρός τους.

Η κυβέρνηση αυτή μας έφαγε τα τελευταία μηνιάτικα, τρώει τώρα τους τελευταίους μήνες της....

Δεν υπάρχουν σχόλια: