25/7/14

Ο μαλάκας υπουργός

Τετραπληγική πέθανε στη Θεσσαλονίκη επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα λόγω οφειλών, έτσι σταμάτησε η μηχανική της υποστήριξη και πολύ απλά πάθανε. Η ΔΕΗ υποστήριξε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα γραφειοκρατίας, γιατί η γυναίκα εδικαιούτο ρεύμα όσα κι αν χρώσταγε. Αυτό όμως δεν δίδαξε τίποτα στον αρμόδιο πράσινο υπουργό Μανιάτη.

Λίγες μέρες μετά η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα και σε άλλον τετραπληγικό στη Νέα Αγχίαλο Βόλου. Τότε όμως έστειλε γράμμα διαμαρτυρίας η βουλευτής της ΝΔ κ. Μακρή, γράμμα άμεσης καύσης, ο Μανιάτης αμέσως διέταξε τη ΔΕΗ να επανασυνδέσει το ρεύμα και η ΔΕΗ έβγαλε πανηγυρική ανακοίνωση ότι έκανε το καλό. Δηλαδή ο πανέξυπνος Μανιάτης, αντί να δώσει μια εντολή να παρακάμπτεται η διαδικασία για τους παραπληγικούς, περίμενε γράμμα κυβερνητικού βουλευτή για να σώσει να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Φυσικά μετά του το σφύριξαν και ο Μανιάτης κατάργησε την εκεί -και μόνο την εκεί- γραφειοκρατία.

Δηλαδή αυτή τη φορά ένας θάνατος δεν ήταν αρκετός. Έπρεπε να φτάσουμε λίγο πριν τον δεύτερο και να βάλουμε και μέσον κυβερνητικό βουλευτή. Αν το γράμμα το έστελνε βουλευτής της αντιπολίτευσης το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο;

Η θανούσα τετραπληγική δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ επειδή για ένα χαρτί της έκοψαν άδικα τη σύνταξη και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του ΟΓΑ.
 
Θαυμάστε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: