19/7/14

Ο βρεγμένος τη ΔΕΗ δεν τη φοβάται

Το υγροσάββατο του Λαζάρου. Η άρνηση του ελληνικού λαού να δοθεί η ΕΥΔΑΠ και όλες οι εταιρείες παροχής νερού σε ιδιώτες προκάλεσαν τη νεροποντή. Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ βρήκαν ευκαιρία και μες στη μπόρα πέταξαν έναν κεραυνό, κόπηκε το ρεύμα και επανήλθε με χαμηλή τάση να μην έχουμε ούτε τηλέφωνα, γιατί ο ΟΤΕ δεν ιδιωτικοποιήθηκε, πέρασε απλώς στη Μέρκελ, μέσω της γερμανική κρατικής Ντόιτσε Τέλεκομ.

Μη σε πιάσει νεροποντή όταν κάνεις βόλτα στο βουνό. Καλύτερα να σε πιάσει η νεροποντή όταν κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Πιθανώς να έχεις μαζί σου ομπρέλα που και να μην έχεις αν είσαι στην παραλία πέφτεις στη θάλασσα. Αν είσαι ήδη μέσα στ’ αρχίδια σου.

Οι ανεύθυνοι λένε ότι τελικά η επάρκεια ηλεκτρικού ρεύματος και ο τουρισμός μας δεν κινδυνεύουν από μια απεργία των συνδικαλιστών (;) της ΔΕΗ, αλλά από μια ξαφνική νεροποντή γαμώ τα υπουργεία τους.

Αν συνεχιστούν οι μπόρες η Βούλτεψη απειλεί να επιστρατεύσει τον καιρό με επίταξη.

Αφού οι μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων τις Κυριακές δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους τότε κι εμείς ως πελάτες να ψωνίζουμε τσάμπα.

Όταν η Ελλάδα περάσει –όπου να ’ναι- στις χώρες του τρίτου Κόσμου, βλέπω πολλού συμπατριώτες μας Ελληναράδες της αρπαχτής να τρέχουν Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και βάλε για να φτιάξουν καμιά Μη Κυβερνητική Οργάνωση που και καλά βοηθάει τους εξαθλιωμένους Έλληνες. Να απαλλαγούν από νάρκες, να έχουν φρέσκο γάλα εβαπορέ, αντίσκηνα νοσοκομεία….

Οι Ισραηλινοί στρατιώτες σφάζουν και το υπουργείο Εξωτερικών μας δεν ασχολείται. Η Μέρκελ αποκαλούσε συνεχώς σε συνέντευξη τύπου τη ΠΓΔΜ «Μακεδονία» και το υπουργείο Εξωτερικών μας δεν ασχολήθηκε. Τα χημικά της Συρίας θα πεταχτούν στη Μεσόγειο ενώ με μηδαμινό παραπάνω κόστος ήταν απλό να πεταχτούν στον Ατλαντικό και το υπουργείο Εξωτερικών μας δεν ήθελε να ξοδευτεί η αμερικανική κυβέρνηση,.

Πότε ακούσατε τελευταία να μιλά ως υπουργός Εξωτερικών ο Βαγγέλας Βενιζέλος; Ναι, αυτός είναι επικεφαλής της διπλωματίας της χώρας μας. 

Ο Βενιζέλος ως υπουργός Εξωτερικών είναι δευτεροκλασάτος Σαμαράς και ο Σαμαράς είναι τριτοκλασάτος.

Αν δεν ησυχάσει ο Σαμαράς θα χρησιμοποιήσω ωτασπίδες. Αν δεν σταματήσει ο Βενιζέλος θα βάλω ωρασπίδες.

Είναι προφανές ότι δεν πρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Τόσο προφανές που δεν πηγαίνει το μυαλό μας εκεί.

Τα λεφτά είναι σαν την κοπριά. Αν τα σκορπίσεις εδώ κι εκεί κάνουν καλό. Αν τα μαζέψεις σωρό βρωμάνε.

Τόμσεν: «Παν μέτρον ευχάριστον».

Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να κυβερνήσουν. Δυστυχώς ακόμα δεν εμφανίστηκαν κυβερνώντες που θέλουν να γίνουν άνθρωποι.

Οι φτωχοί έχουν πολλά χρέη. Οι πλούσιοι έχουν πολλούς υπουργούς.

Η κρίση είναι δίκαιη. Κάνει περισσότερους και τους πλούσιους και τους φτωχούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: