10/7/14

Η κυβέρνηση θα πέσει από χέσιμο


Πέσιμο τρώει κάθε μέρα και δεν έπαθε τίποτα ακόμα. Της της πέφτουν οι ΠΑΣΟΚατζήδες που θέλουν κι ελίζουν ότι δύνανται να επανεκλεγουν, της την πέφτουν οι τροϊκανοί, της την πέφτουν οι φίλοι του Αντωνάκη να βιαστούν να τους δώσουν τα δώρα...

Στην Ευρωπαϊκή Έωση (ΕΕ) η εργατική τάξη αντιστέκεται με τη YES ΕΕ.

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς ρεύμα. Χωρίς Ταμήλο όμως; Χωρίς Ταπορτοκάλι; Χωρίς Ταμανταρίνι; Χωρίς Ταγιαρμά; Μίλα!...

Θυμάμαι στα πρώτα και στα δεύτερα Τσιτσάνεια βραβεύτηκαν τραγούδια μου. Το ένα για καλύτερο στίχο το άλλο ως καλύτερο τραγούδι. Συνάδελφοι και φίλοι μου θυμίζουν ότι δήμαρχος Τρικάλων ήταν τότε ο Ταμήλος. Άρα περηφανεύομαι ότι αντάλλαξα και χειραψία ηλεκτροσόκ μαζί του.

Κροκόδειλος στο Ιλισό. Όχι στον πρώην ποταμό, αλλά στο γνωστό μπαρ.
Τι είναι πια η εθνική Γερμανίας; Τούρκοι, Αλγερινοί και Πολωνοί παίκτες με Εβραίο προπονητή.  Τρίζουν τα κόκκαλα του Χίτλερ και του Μιχαλολιάκου. (Όχι του πρώην δημάρχου Πειραιά) Πήγε στη φυλακή  και ο Κασιδιάρης για να τον παρηγορήσει.

Οι Ολλανδοί τραγουδούν; «Δε γαμιέται κι η Γερμανία / φέρτε μας / φέρτε μας τη Βραζιλία». Ο μικρός τελικός γίνεται, ως γνωστόν, μόνο για να χαρεί κι ο κερατάς ο δαρμένος.

Χώρισε  Κωστόπουλος με τη Μπαλατσινού και κατέρρευσε η Βραζιλία.

Αν βρεθεί κι άλλος κροκόδειλος στο Ρέθυμνο θα φάει την εφτάρα της και η Αργεντινή.

Μετά την αποκάλυψη της ΕΥΠ από υποκλοπές τηλεφώνων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τον Μαρινάκη, κατέρρευσε και η Ολλανδία.

Είδατε τι έπαθε η Ολλανδία. Αν η κυβέρνηση δεν κάνει αλλαγή έστω εδώ και τώρα που λήγει η παράταση, αν δεν βάλει στο τέρμα τη Δαμανάκη θα φάει πέντε πέναλτι στις βουλευτικές.

 Ελλάς πριν το τέλος της παράτασης και την έναρξη της διαδικασίας των πέναλτι. Καλό είναι ν’ αλλάξουμε και πρωθυπουργό, να βάλουμε τη Ντόρα, να φάει τα γκολάκια και στο επόμενο παιχνίδι ξαναφέρνουμε τον Αντωνάκη.

Μεγάλο πλήγμα για την πονηρή αριστερά η διαγραφή του Γάμα –τα- Ψαριανού από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

Το σπίτι μας σε λίγο θα μου θυμίζει το μυαλό σου, αγάπη μου. Θα είναι κι αυτό ακατοίκητο που δε μπορούμε να το νοικιάσουμε, ούτε να το πουλήσουμε, ούτε καν να το γκρεμίσουμε.

Νέα λύση για τα κόκκινα δάνεια. Η τράπεζα που σε δάνεισε και ο Χαρδούβελης της Γιούρομπανκ του γιου Λάτση -που σώθηκε με δικά σου χρήματα- δε θα σου παίρνουν το σπίτι, αλλά ένα σου παιδί σε παραγωγική ηλικία, δηλαδή κάτω από 10 ετών. Αν είναι και ψηλό θα πιάσει καλύτερα λεφτά. Σώσε το σπίτι σου. Το παιδί μπελάς είναι. Όχι, συζύγους και πεθεράς δεν δεχόμεθα.

Για νέο μας το λες; Το ξέρουμε, ο Λαφαζάνης προχωρά στην έκδοση εφημερίδας. «ΣΥΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ». (Πώς τα λέω ο Πούτιν!....)

Την πρόταση για δημοψήφισμα σχετικό με το θάνατο της ΔΕΗς θα το εξετάσει η ολομέλεια της Βουλής των εφήβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: