5/6/14

Γκόορτσος, Γκόορτσος

Από στιγμή σε στιγμή θα γίνει ανασχηματισμός, ίσως στην Ελλάδα. Συγνώμη, λάθος. Ο «Γαμώ το κεφάλι μου»  αναμένει από στιγμή σε στιγμή τη λίστα υπουργών από το Βερολίνο. Βλέπεις, το καλό πράμα αργεί, (ίνα) μη γίνει. Η Μέρκελ όμως δεν αργεί γιατί φοβάται ότι ο Αντωνάκης της θα κάνει του κεφαλιού του.

ΑΜΛΕΤτητα
Σαξές ή σασέξ ή Sussex; Στόρι ή ζόρι; Πηδού την απορία.

ΑΓΚΟΡΑ
-Γιατί πουλάνε μισοτιμής κτήματα του δημοσίου;
-Για να εξασφαλίσουν ρευστό με το οποίο θα εξαγοράσουν κι άλλους βουλευτές του Καμμένου και του Κουβέλη, ώστε  να βγάλουν πρόεδρο της Δημοκρατίας, να παραμείνουν στην κυβέρνηση και να μπορέσουν να πουλήσουν μισοτιμής κι άλλα κτήματα του δημοσίου
-Ζντουπ.

Για να μη γκζεχνιόμαστε
ΠΑΣΟΚ & δέος
Βενιζέλος: «Καλλά, μιλλλάμε, με την Ελιά μου έφυγε ο δάκος.»
Γαμώ το κεφάλι μου: «Βαγγέλη, δεν είμαστε καθόλα καλά».

Σαμαράς: «Ποιος μαλάκας έφερε το μήνυμα που έλαβα;»
Αντώνη, μόνο με μέτρα ξέρεις να μας στέλνεις μήνυμα;

Μέρκελ: «Σόιμπλε, να βγάλουμε τον Σαμαρά από την πρίζα;»
Σόιμπλε: «Γιατί; Εμείς πληρώνουμε το ρεύμα;»

Οι επικουρικές συντάξεις θ’ αυξηθούν από την καταβολή των προστίμων που χάρισε «Γαμώ το κεφάλι μου» στους φίλους του επιχειρηματίες. Τέτοια λέμε κι ανοίγει το κουμπί της Πανδώρας Στράτου και το ρίχνουμε στα καλαματιανά.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Έχουμε ένα ευχάριστο νέο για την εθνική μας. Δεν θα παίζει ο Φαλκάο της Κολομβίας. Έχουμε κι ένα ακόμα νέο, που δεν ξέρουμε αν είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο ή και τα δύο μαζί ή τίποτα από τα δύο: προέβλεψε ότι θα προκριθούμε στο δεύτερο γύρο ο Μουρίνιο.

Οι Αφοί Αγγελόπουλοι διευκρινίζουν: «Όταν λέγαμε κανένας παίκτης του ολυμπιακού στην εθνική, δεν εννοούσαμε την εθνική Ελλάδος».

Σύμφωνα με εκτιμητές εννοούσαν εθνική Ελλάδος, αλλά όχι στο μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: