16/6/14

Το ραδιόφωνο ζει

Στο ραδιόφωνο έχουμε μόνο μουσική για την ώρα. Για σχόλια μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας "Εκπομπές" στην πρώτη γραμμή.

Δυστυχώς η προεκλογική ανάκαμψη της οικονομίας μάς οδήγησε στη λούφα, στη χλιδή και στις σπατάλες, στην ανα-καταστροφή δηλαδή της χώρας. Επειδή όμως το κοινωνικό μέρισμα τελειώνει είμαστε αναγκασμένοι να ξαναδουλέψουμε για να επανα-πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.

Η εθνική μας θα πάρει το παγκόσμιο κύπελλο αν η ανεργία πέσει κάτω από το 10%. Εμείς ό,τι και να γίνει στο ματς με τους Γιαπωνέζους θα εκδώσουμε νέα ηχητικά σχόλια για να μην θυμόμαστε πιθανό εξευτελισμό μια ομάδας με Σαμαρά στη σύνθεσή της, αλλά χωρίς Βενιζέλο. Για να καταλάβετε και πόσο πολύτιμο είναι το ΠΑΣΟΚΕΛΙΑδα γίναμε πάλι.

Η ζωή δείχνει ότι η ανάκαμψη δε φαίνεται στις τσέπες μας εξαιτίας της διαιτησίας, της ζέστης και της υψηλής υγρασίας που επικρατεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αν η εθνική μας δεν βάλει ούτε ένα γκολ στο Μουντιάλ, ο Τόμσεν θα αναγκαστεί να ζητήσει νέα μέτρα.

Επίσης, λόγω των αυξημένων κερδών στο "Πάτε Στοίχημα" (όσοι έχετε κέρματα) θα επιβληθεί νέο χαράτσι στα ακίνητα.

Η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπόρεσε για να μη σώσουν να έρθουν επενδυτές στη χώρα μας: έπεισε τους πάντες ότι είμαστε (ήδη) πουλημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: