3/6/14

Λίστα Λαχτάρ

Τελικά ο επόμενος υπουργός Οικονομικών είναι Έλληνας. Τον γνωρίζαμε από τη λίστα Λαχτάρ, όσους δηλαδή κάθονταν αυτές τις μέρες πάνω απ’ τα τηλέφωνά τους και λαχταρούσαν κάθε φορά που χτυπούσαν. (Τα κεφάλια τους σ' αυτά)

Ο Καψής αναλαμβάνει υφυπουργός καθαριστριών υπουργείου Οικονομικών.

Η Κίνα είναι η πιο πολυάνθρωπη ή η πιο πολυαπάνθρωπη χώρα. Η Ελλάδα είναι πιο πολυάριθμη χώρα. Έχει τους περισσότερους αριθμούς. Οι Αμερικάνοι επικοινωνούν με εικόνες, οι Έλληνες με αριθμούς.

Ο Σταύρος (και κυρ-Σταύρος) Θεοδωράκης διαβεβαίωσε ότι η συνωνυμία του με τον Ψυχάρη είναι τυχαία.

Ο Αντωνάκης Βενιζέλος και ο Δεμασχέζης Ρεστουρνάρα μας πρήξαν ότι τελικά θα πείσουν τους δανειστές μας και τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε να αναγνωρίσουν τις θυσίες του ελληνικού λαού. Ωραία, θα τις αναγνωρίσουν τις θυσίες μας, αλλά δεν πρόκειται για εξώγαμα παιδιά. Τι θα γίνει αν τις αναγνωρίσουν; Θα αρχίσουν να μας δίνουν χαρτζιλίκι; Που και αυτό να γίνει δεν μας τιμά ιδιαιτέρως.

Οι Ανεξάντλητοι Έλληνες συνεχίζουν να πληρώνουν όλο και περισσότερους φόρους. Κάθε φόρος και καλύτερα λέει ο Στουρνάρας που εισπράττει φόρο αλλά δεν ξέρει πού να τον βάλει. Ο Καμμένος το φόρο τον πληρώνει σε βουλευτές.

Τρέχουμε να πληρώσουμε φόρους και δεν τα καταφέρνουμε. Μας βάλανε τους δυο φόρους σ’ ένα παπούτσι.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαλε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης για το 15Αύγουστο. Οι αρχηγοί της αξιωματικής και την υπαξιωματικής αντιπολίτευσης Σαμαράς και Βενιζέλος αντίστοιχα διαμαρτύρονται.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αξιώνει στη θέση του τίτλου της υπαξιωματικής, εκείνον της συνταγματικής αντιπολίτευσης, γιατί αυτό θα διαφήμιζε έμμεσα τους χρυσαβγάδες που παίζουν το ρόλο της αντισυνταγματικής αντιπολίτευσης. Ο Ευάγγελος αρκείται και στον τίτλο όχι της εθνικής, αλλά της πατριδικής αντιπολίτευσης. Εθνική αντιπολίτευση είναι ως γνωστόν η ζώνη άμυνας της εθνικής Ελλάδος, γεια σου. Ο Καμμένος σταθερά στην ανεξάρτητη αντιπολίτευση, αφού πρόσφερε άλλον ένα ανεξάρτητο βουλευτή. Το ΚΚΕ σταθερά υπαρκτή αντιπολίτευση και η ΔΗΜΑΡ την όποια αντιπολίτευση.

Το ΚΚΕ του Βώλου βρήκε έναν αποδιοπο-Μπέο τράγο από το ποδόσφαιρο και τον έκανε δήμαρχο.

Προδημοσίευση
Ανασχηματισμός κυβέρνησης
Γίνεται επειδή κάποιοι υπουργοί ή και αναπληρωτές υπουργοί ή και υφυπουργοί, είτε βρίσκονταν σε δεύτερο υπουργείο, είτε ήταν ντροπαλοί και δεν έβγαιναν στα τηλεοπτικά κανάλια, είτε έκαναν καλά τη δουλειά τους. Η θέση αυτών των κυβερνητικών στελεχών ήταν δύσκολη, γιατί όπως καταλάβατε δεν έγιναν αρκετά ρεζίλι. Υποχρέωση του πρωθυπουργού είναι να τους επανατοποθετήσει σε άλλη θέση για να ξεφτιλιστούν ή και να τους στείλει σπίτι τους για να ξεφτιλιστεί στη θέση τους κάνας άλλος πιο ικανός σ’ αυτό τον τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: