25/6/14

Τώρα Κώστα ρΙΚΑ

Τώρα στις 16 / εδώ στη Βραζιλία / φέρτε μας / φέρτε μας τη Μερκελία

Ιδιωτικοποιήσαμε την Ακτή Ελεφαντοστού.

Τις εντυπώσεις από την πρόκριση της εθνικής μας στις 16 καλύτερες του κόσμου κερδίζει η ΝΔ. Ο Αντωνάκης τα είπε έξω απ’ τα δόντια της κάλπης: «Δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Σάμαρης σε συνεργασία με τον Σαμαρά και το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Σαμαράς. Η εθνική Ελλάδος γεια σου με πρωθυπουργό νεοδημοκράτη θριαμβεύει».

»Το 2004 με Καραμανλή πήραμε το πανευρωπαϊκό, 10 χρόνια μετά με εμένα Σαμαρά πήραμε την πρόκριση στη β' φάση του μουντιάλ».

Από την Κουμουνδούρου έχουμε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων τονίζεται ότι η μεγαλύτερη διάκριση της εθνικής μας σε παγκόσμιο κύπελλο έπρεπε να περιμένει να βγει πρώτο κόμμα ένα αριστερό στις ευρωεκλογές.

Βαγγέλας-Αντωνάκης: «Αν στην κυβέρνηση είχαμε αυτούς τους κομμουνιστάς τους ΣΥΡΙΖΑίους ποιος διαιτητής θα τολμούσε να σφυρίξει τέτοιο πέναλτι υπέρ μας;»

Βενιζέλος: «Το 2004 ως ΠΑΣΟΚ δεν ήμαστε στην κυβέρνηση, εντάξει ήταν μια διάκριση σε επίπεδο όμως Ευρώπης μόνο. Για παγκόσμια διάκριση αποδεικνύεται απαραίτητη η δική μας συμμετοχή στην κυβέρνηση και φυσικά στη διακυβέρνηση της χώρας».

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το «πλαστό» κατά τη γνώμη τους πέναλτι που δόθηκε στην μνημονιακή Ελλάδα σε βάρος της τριτοκοσμικής Ακτής «Ελεφαντοδοντιού».

Ο Γεωργίου επιμένει: «Αν αυτό ήταν πέναλτι τότε ο Βενιζέλος είναι χορεύτρια στον πάγο. Τόσο πέναλτι όσο προεκλογικά δεν θα έφερναν νέο μνημόνιο και μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις».

Ποια Κόστα Ρίκα. Την ξέρουμε καλά σαν τον Κώστα Ρίκα Βαγιάννη μην πούμε Κώστα Ρίκα Διαλυνά.

Μετά την πρόκριση της εθνικής μας στις 16 καλύτερες του κόσμου προβλέπεται να πάρουμε τη δόση μας από την τρόικα, αφού πρώτα βέβαια εξασφαλίσουμε τα προαπαιτούμενα.

Αρχίσαμε ήδη τις φτηνές εθνοξυπναδούλες;: Χώσ’ τα, Ρίκα / κομπόστα, Ρίκα / μας βάλανε πόστα, Ρίκα.

Έβρι μπάντι νάου: Κόστα Ρίκα Ρίκα κα / Κώστα ρι κακά.

Αδ-Όνειδος λόγος: "Πού πήγε η Αγγλία χωρίς ευρώ; Σπίτι της. Πού πήγαν Ισπανία και Ιταλία χωρίς μνημόνιο; Πού πήγε η Πορτογαλία βγαίνοντας από το μνημόνιο; Η εξωμνημονιακή Ισλανδία δεν πήγε καν Βραζιλία. Να πω το ίδιο για την Ιρλανδία; Χωρίς Μέρκελ λιγουρεύεστε το παγκόσμιο κύπελλο;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: