13/5/14

ΝεώτερηΕλλάδα.gr

Οι πανέξυπνοι ως ακροδεξιοί του Αντωνάκη που δεν φρόντισαν να κατοχυρώσουν το neaellada.gr, σκέφτονται –αποτελεί είδηση- νέα ονόματα για το μετεκλογικό κόμμα Αντωνάκη-Μπένι. Απερρίφθησαν όμως το καθένα για δικό του λόγο. Π.χ.: Το neoteriellada.gr θεωρήθηκε μεγάλο. Το neaellada.com, δείχνει πολύ αμερικανιά, για το neaellada.eu προβλέπεται Μερκελειό. Το neaellada.net θυμίζει την κλεισμένη ΕΡΤ. Νεώτερα αργότερα.

Ζούμε σε μια ευτυχισμένη χώρα. Οι απατεώνες που εισέπρατταν για το ρεύμα και δεν το απέδιδαν στη ΔΕΗ βγήκαν εδώ και καιρό από τη φυλακή, τα εκατομμυριάκια παραμένουν στις τσέπες τους, στο δικαστήριο εναντίον τους δεν παρέστη πολιτική αγωγή από τους χαμένους εμάς, δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών και το Δήμο Αθηναίων. Στην υπεράσπισή τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ που κυβερνά.

Οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς φανέρωσαν ότι υπάρχει αριστεία που παρακάμπτει τη Δημοκρατία και εμφυτεύει δικούς της πρωθυπουργούς, όπως Παπαδήμος, Μόντι. Βενιζέλος – Σαμαράς μαζί τους. Εμείς μαζί μας.

Νέο αναγκαστικό εσωτερικό δάνειο βάζει μπρος ο Θεοχάρης. Κωδικός: "Ψηλά τα Χέρια". (Με το ψηλά τα χέρια προβλέπεται ληστεία. Θ' αρχίσω ν' ανησυχώ αν ακούσω "Ψηλά τα πόδια")

Το νέο κόμμα Βενιζέλου ήταν ΠαραγγΕλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: