8/5/14

ΥΕΝΕΡΙΤ

-Μπαμπά, τι σημαίνει ευρωβίζιον;
-Σκάσε.

Στον Πειραιά ο δήμαρχος θα εκλεγεί με τηλεφωνική ψηφοφορία όσων έχουν Βόνταφον, δηλαδή 90% Ολυμπιακών.

Mου ήρθε γερό πλεόνασμα ως κοινωνικό κωλομέρισμα, αλλά σε δραχμές.
-Μπαμπά, είμαστε υπό κατοχήν και χρωστάμε στη Γερμανία. Άρα τους χρωστάμε κατοχικό δάνειο. Γι’ αυτό δε μας επιστρέφουν το δικό τους;
-Σκάσε, είπα.

Μας ξεσκίσανε με τα μνημόνια
Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δίνουν στη ΝΔ πάνω από 20% δείχνουν ότι θα είχε σωθεί η οικονομία της Ελλάδα αν φορολογούσαν τη μαλακία.

Ο Αντωνάκης ξεκίνησε παρωχολογία με παρωχημένες υποσχέσεις και τάματα.

Οι Αμερικάνοι θέλουν για επικεφαλής τους έναν πιο βλάκα από αυτούς. Εμείς έναν πιο μαλάκα. (Από αυτούς)

Επιτέλους βρέθηκε πρωθυπουργός που έλυσε το πρόβλημα με τις φωτιές στα δάση και τ’ αυθαίρετα. Ο Αντωνάκης είναι αυτός. Αποχαρακτήρισε όλα τα δάση. Έτσι και φωτιά να πιάσει δεν καίγεται δάσος, αλλά βοσκότοπος. Δεν υπάρχουν πια αυθαίρετα. Ακόμα και οι παραλίες είναι βοσκότοποι να χτίζουμε στο κύμα. Θα ανέβει και η οικοδομική δραστηριότητα. Οικοδόμοι θα γίνουν οι πυροσβέστες που θ’ απολυθούν, αφού δεν χρειάζονται πια. Το καλοκαίρι δεν καίγονται δάση, το χειμώνα δεν πιάνουν φωτιές, που και να πιάσει μία θα τη σβήσει η βροχή.

Ο Αντωνάκης προειδοποιεί και απειλεί τις Ελληνίδες-Έλληνες ότι η πρόθεση ψήφου τους, όπως καταγράφεται στις κρυφές δημοσκοπήσεις, είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης της διακυβέρνησης της χώρας. Ο λαός απαντά με ρετρό: «Γιώργος Νταλάρας κι Άγαμοι Θύται». Κωστής Παλαμάς κι εμάς κι εμάς.

Βαγγέλας: «Αν η Ελιά παρασύρει το ΠΑΣΟΚ σε εξευτελιστικό ποσοστό, δεν θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση, αλλά από αυτό το επαίσχυντο εκλογικό σχήμα για να βρούμε τις χαμένες ψήφους υπέρ μας».

Αν δεν ψηφιστεί η Ελιά, είπε ο Γρηγοράκος, η Ελλάδα θα γίνει Ουκρανία. Δεν εννοούσε τον εμφύλιο, αλλά το όχι στην Ουκρανία δεν φύεται ελαία. Στην Ελλάδα δεν φύεται έλεος, καλέ μας κύριε Γρηγοράκο. Μετά τις εκλογές εσείς και πολλοί ακόμα συναυτουργοί σας στο έγκλημα θα γίνετε Πουλόπουλοι.

Ο Βαγγέλας έχει τα δίκια του. Από Μάιο μέχρι Ιούνιο 2010 έδωσε στον Αντωνάκη 1-2% για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ο Αντωνάκης όμως τώρα δεν του επιστρέφει αυτό το ποσοστό και δικαιολογεί την επιλογή του εμπεριστατωμένα: «Βαγγέλα μου, πρώτον δεν είναι σίγουρο αν θέλει να γυρίσει πίσω σ’ εσένα αυτό που έδωσες και δεύτερον για τον ίδιο λόγο που το δέχτηκα δεν σου το επιστρέφω. Άλλωστε δε μου το έδωσες για να μου κάνεις χάρη, αλλά για να καπαρώσω το μπόνους των 50 βουλευτών, να έχουμε πλειοψηφία στη Βουλή και να σε βάλω στην κυβέρνηση, στη μεγάλη σου καύλα, ρε μαλάκα».

Με ΓΑΠ η Ελλάδα ήταν απλώς χρεοκοπημένη. Με Αντωνάκη-Βαγγέλα διπλώς και πάμε για τριπλώς.

Πριν τις προηγούμενες εκλογές αν δεν έβγαινε ο Σαμαράς θα γινόμαστε Αργεντινή. Όσο πάμε πέφτουμε χαμηλότερα. Αν μετά τις μεθεπόμενες εκλογές δεν βγει ο τότε αρχηγός της ΝΔ θα πηγαίνουμε να γίνουμε Νότιο Σουδάν.

Ο ΓΑΠ είχε υποσχεθεί έναν εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια. Τώρα ο Αντωνάκης τάζει έναν παππού ή γιαγιά με σύνταξη σε κάθε οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: