14/5/14

Ψήφος είναι και γυρίζει

Αντωνάκη, η ψήφος πολλών θα γυρίσει στον τόπο του εγκλήματος του 2012. Δεν θα το ξανακάνει.

Μέχρι τις ευρωεκλογές οι εισπρακτικές δεν μας τηλεφωνούν, δεν μας ενοχλούν. Τι καταλαβαίνετε από αυτό;

Προεκλογικές υποσχέσεις για φοροελαφρύνσεις; Καλέ κύριε Θεοχάρη, ελαφρύνετε με από το 1% όσων χαρίζετε στο αφεντικό μου. Θα έχω επιστροφή φόρου, παρακαλώ να μου τη δώσετε από τώρα.

Συμφέρει να υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση Παρασκευή 24 Μαΐου, πριν τις ευρωεκλογές. Θα σας αντιμετωπίσουν προεκλογικά και πανικόβλητοι.

Αλλαγές στη γλώσσα εξαιτίας της κρίσης: Τέρμα το «Χρόνια πολλά και του χρόνου». Από δω και πέρα περνάμε στο «Χρόνια πολλά και του πέρσι». Του κάθε πέρσι, του κάθε πέρσι και καλύτερα. Σε λίγο θα απαγορεύεται η ευχή «Χρόνια πολλά» ως επικίνδυνη για το ασφαλιστικό σύστημα.

Κάλπη είναι και γυρίζει, μας λένε στον Πειραιά.
Μεταφερόμαστε στο εκλογικό κέντρο του κ. Μώραλη όπου, όπως μας ειδοποιούν, στον εκλογικό αγώνα του παρουσιάζεται δυσκολία, δεν ξέρουμε για ποιους, ούτε για πόσο.
Ο φερόμενος ως υπουργός Παιδείας άνθρωπος του Μαρινάκη θα κόψει άλλες τέσσερις ημέρες, αυτή τη φορά όχι από τις διακοπές του Πάσχα που πέρασε, αλλά από τις καλοκαιρινές διακοπές, για τις μέρες διδασκαλίας που χάνουν τα σχολεία που είναι εκλογικά τμήματα. Υπάρχει σκέψη να κοπούν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά από του χρόνου, όπως κόβουν βαθμούς σε ποδοσφαιρικές ομάδες από το επόμενο πρωτάθλημα.

Κατασχέσεις για χρέη από τον ιδιωτικό τομέα στο δημόσιο. Δηλαδή αν μου χρωστάει το δημόσιο και δε με πληρώνει τι να του κατά(σ)χέσω;

Δεν υπάρχουν σχόλια: