19/5/14

Ψηφνάκης

Κύριε Αντώνη, κάθε μέρα χρωστάω περισσότερα. Γιατί να θέλω σταθερότητα;

Οι δημοσκοπήσεις και τα εγκζιτ πολ έπεσαν γι’ άλλη μια φορά μέσα. Σόλον στην πρέφαν.

Η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Μώραλη και τρισαλί θα γίνει Κυριακή πρωί. Θα μοιράζει δωρεάν λαχανικά, λάδι μακαρόνια, ρύζι και κατεψυγμένα κοτόπουλα με θερμόμετρο και ψηφοδέλτιά του στο γκώλο.

Στις δημοσκοπήσεις για τον δεύτερο γύρο Σπηλιωτόπουλος και Κουμουτσάκος σημειώνουν καλύτερα νούμερα. Οι δημοσκόποι δικαιολογούνται ότι τους είχαν σίγουρους ότι θα πέρναγαν στον δεύτερο γύρο και δε μπορούν να αλλάξουν τις μετρήσεις τους, γιατί θα τους κόστιζε πολύ. Έτσι, Σπηλιωτόπουλος κερδίζει τον Καμίνη και ο Κουμουτσάκος τον Σγουρό. Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά.

Ο Ιωαννίδης θα κερδίσει την περιφέρειά του κάτω από το καλάθι στην παράταση.

Ο δεύτερος γύρος της Αθήνας θα γίνει με πατίνια.

Ο Αντωνάκης πήρε στο κυνήγι την Χρυσή Αυγή και της ανέβασε τα ποσοστά. Στην Κουμουνδούρου συζητούν να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό να κλείσει φυλακή τον Τσίπρα για να εξασφαλίσουν αυτοδυναμία.

-Γιατί μόνο τη Δούρου; Γιατί, ρε παιδί μου, να μην έβριζε λίγο κι εμένα ο Πάγκαλος προεκλογικά;
-Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, Κουμουτσάκο.

Σεβαστό ποσό φέρεται να πρόσφερε στον Πάγκαλο ο φιναλίστ του Πειραιά Μιχαλολιάκος προκειμένου να εξασφαλίσει ένα γερό βρισίδι εκ μέρους του.

Η Ελιά σε γλάστρα, εκείνη την ηθοποιούλα του Κοκκινόπουλου.

Ο Αριστοτέλης ξεσκουριάζει. «Πάχ’ τα, μωρή άρρωστη!»

Ο Σακελαρίδης απεκάλεσε τον Πάγκαλο χοντρομαλάκα και περιμένει με αγωνία απάντηση στη βρισιά και υποστήριξη του χοντρομαλάκα, συγνώμη, του Πάγκαλου στον Καμίνη.

«Πείτε στον Πάγκαλο να πάει να γαμηθεί», παρήγγειλε ο Ιωαννίδης. Κάποιος το σφύριξε όμως στον Τζιτζικώστα και πρόλαβε και του ’στειλε και αυτός παρόμοιες ευχές. Ντέρμπι για γερά νεύρα και για σπασμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: