26/5/14

Γεια σου, Αντώνη και να μας έχεις γραμμένους

Αφιερωμένο εξαιρετικά από τον Αλέξη στο γκύριο Αντώνη με πολύ μίσος.
Κυρ-Αντώνη, συγνώμη, αλλά στην Ελλάδα αυτή την εποχή κάνουμε απολύσεις. Εσύ το επέβαλες, αντίο, μην μας τηλεφωνήσεις, θα σε ειδοποιήσουμε εμείς.

Ο Αντωνάκης στη δήλωσή ήττας του στις ευρωεκλογές καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή που δεν έκοψε ποσοστό από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον πήδησε. (Και του πήρε την πρώτη θέση εννοούμε)

Την Ελλάδα κυβερνά το 30% κόντρα στο 70% που δεν κυβερνά. Στην κυβέρνηση καθαρίζουν τα πρώτα ζυγά κόμματα: το δεύτερο και το τέταρτο. Εγώ στη ρουλέτα παίζω όλα μου τα λεφτά στο κόκκινο.

Ο Σαμαράς πανηγυρίζει. Πιστεύει ότι άρχισε από τώρα η κυβερνητική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη ο Αντωνάκης ξεκίνησε αντιπολίτευση. «Για τα μέτρα που παίρνω», λέει, «φταίει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, που με αναγκάζει να τα πάρω βιαστικά γιατί ανησυχεί η Μέρκελ μην τυχόν και από μέρα σε μέρα γίνουν εκλογές και πέσω. Ευτυχώς οι βουλευτικές εκλογές δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη και δεν χρειάζεται να υποσχεθώ ότι θα τις κάνω».

Πάντως ήδη από τη Δευτέρα των εκλογών η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ έφερε μείωση των επιτοκίων στα δεκαετή κρατικά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα όπου πρώτο κόμμα βγαίνει αριστερό. Η Ελλάδα είναι και η πρώτη χώρα που απελευθερώθηκε και ίδρυσε μετά τη Γαλλία και τη γαλλική επανάσταση εθνικό κράτος το 1829. Η Ελλάδα πεθαίνει πάντα τελευταία και είναι η ελπίδα όλων των ευρωπαίων, ειδικά των νότιων.

Πάθαμε ατύχημα, Αντωνάκη. Ο Τσίπρας βγήκε πρώτος στις εκλογές-δημοσκόπηση. Από στιγμή σε στιγμή θα έχουμε ακρίδες στα χωράφια μας, θα πάθουμε όλοι μαγουλάδες, ιλαρά και μουνότριχες. Το βράδυ προβλέπεται να ανέβουν τα σπρεντ(ς), να πέσει η δανειοληπτική ικανότητα της χώρας μας στο γάμα τα πλην και τα ξημερώματα θα φάμε κι ένα σεισμό καπάκι.

Εναλλακτικές δημοσκοπήσεις: Αν η Εθνική Ελλάδος δεν κατακτήσει το Μουντιάλ ο Αντωνάκης Σαμαράς την έχει άσχημα.

Ο Σαμαράς απειλεί την τετραετία ότι θα την εξαντλήσει μαζί με τον Βενιζέλο.  Η τετραετία δεν ξέρουμε αν θ’ αντέξει τέσσερα χρόνια. Φαίνεται ήδη εξαντλημένη με τόσο βάρος (ειδικά φορολογικό και εργασιακό) πάνω της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: