28/5/14

Ο δεύτερος τα παίρνει όλα

Στην Ελλάδα μετά τις εκλογές ο δεύτερος τα παίρνει όλα αν είναι στην κυβέρνηση και ο τέταρτος παίρνει τα υπόλοιπα όλα αν είναι κι αυτός στην κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα από το εκλογικό αποτέλεσμα: πρέπει και στις βουλευτικές εκλογές να βγει δεύτερη αν θέλει να πανηγυρίζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει χάσει οριστικά τη δεύτερη θέση και θεωρείται αδύνατον να την επανακτήσει. Θα κάνει την καρδιά του πετρούλα και θ' αρκεστεί στην πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση της ΝΔ στις εκλογές ακολουθεί τη δεύτερη δουλειά. Μόνο αυτή μπορεί να βρει, γι’ αυτό δεν ψάχνει την πρώτη.

Σύμφωνα με την AGB, ο  ΑΝΤ-1 στην πρώτη θέση εγκυρότητας. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα αφαίρεσε περισσότερες ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους έστειλε στη ΝΔ, απ’ όσες το ΜΕΓΚΑ. Ο γιος-εγγονός Κύρκος (κατά τον γιο-εγγονό ΓΑΠ) σημείωσε μεγάλο σκορ σε βάρος της ΔΗΜΑΡ. Μόνος του την καταβαράθρωσε και βγήκε πρώτος στο ΠΟΤΑΜΙ. Οικονόμου, Λυκούδης, Ντορίτος και ο άλλος ο ραδιοφωνατζής δεν κατάφεραν πολλά.

Φοβάμαι ότι η κυβέρνηση έλαβε κι ένα μήνυμα δυσαρέσκειας και θ’ αρχίσει να μοιράζει λεφτά και  θα αρχίσουμε ξανά τις σπατάλες, θ’ αγοράσουμε και αυτοκίνητο, θα πάμε και διακοπές στην Αίγινα, θα πάρουμε εορτοδάνειο θα ξανακαταστρέψουμε δηλαδή τη χώρα.

Ελληνίδες, Έλληνες φυλαχτείτε. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έρχεται ανάπτυξη, δηλαδή αύξηση μισθών.

Για την ήττα του Μιχαλολιάκου στον Πειραιά έφταιγε κυριολεκτικά η διαιτησία.

Δε μας χέζεις, ρε Στουρνάρα, που σου 'ρθε να φύγεις από το υπουργείο Οικονομικών, τώρα που άρχισαν να πέφτουν τα γερά γέλια!.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: