26/5/14

Νενικαήκαμεν

Η κυβέρνηση έλαβε από πίσω το μακρύ μήνυμα.

Νομίζαμε ότι ένα από τα ευεργετήματα των εκλογών είναι ότι μας απαλλάσσουν από τις δημοσκοπήσεις και τα έγκζιτ πολ. Αμ δε.

Νέα δημοσκόπηση με μετρήσεις από Κυριακή 7 μμ, έως Δευτέρα 12μμ. Πρώτη η ΝΔ.

Γενικά στην Ευρώπη μεγαλύτερο εμπόδιο στην ανάκαμψη της οικονομίας που οδηγεί στην ανάπτυξη είναι οι φορείς που χρηματοδοτούνται από τα κράτη, δηλαδή οι τράπεζες. Ο νεοφιλελευθερισμός υποτίθεται απαγορεύει τις χρηματοδοτήσεις. Ζούμε σε εποχή τρελής υποκρισίας και μαλακίας.

Κινδυνεύουν με χρεοκοπία ακόμα και οι ενημερωτικές-εισπρακτικές εταιρείες που λειτουργούν υπέρ των τραπεζών.

Για δημοσιογράφους του ΑΝΤ-1 που βγάζουν διαγγέλματα μεγάλου κινδύνου για τη χώρα αν βγουν οι αριστεροί πρώτοι στις ευρωεκλογές, έχουμε να πούμε: Και να κυβερνά η αριστερά ο  Κυριακού ξέρει και έχει τη δυνατότητα να τα καταφέρει να επιβιώσει, κάτι που δεν είναι σίγουρο για σας.


Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας πιστεύει ότι η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα, αλλά πολιτική αβεβαιότητα θα κάνει κακό σ’ αυτή την ικανότητα της Ελλάδας να δανείζεται. Πολιτική αβεβαιότητα θυμίζουμε θα έχουμε αν ο Αντωνάκης κυβερνά με μειοψηφία και κανείς δεν θα τον υπολογίζει, κανείς δε θα βάζει τα λεφτά του σε μια χώρα που από στιγμή σε στιγμή θ’ αλλάξει κυβέρνηση. Αν θέλει να κάνει ένα καλό στη χώρα ο Αντωνάκης Θαμαράς ας προχωρήσει σε βουλευτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: