30/5/14

Ανασχισματισμός

Τελευταία νέα: Ακόμα κυβερνά την Ελλάδα ο Εικοσιτρίας (%) παρέα με τον Οχτάρη χοντροκωλαούζο.

Πώς βλέπετε τ’ αποτελέσματα των εκλογών;
ΣΥΡΙΖΑ: Μπορούσαμε καλύτερα.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Μπορούσαμε χειρότερα.
ΑΝΕΛΛ: Χειρότερα δε γίνεται.
ΔΗΜΑΡ: Γίνεται, γίνεται.
ΚΚΕ: Καλύτερα δε γίνεται.
ΧΑ: Γίνεται, γίνεται.

Ο Γλέζος μπορεί να φτάσει και το μισό εκατομμύριο σταυρούς. Έπρεπε να πατήσει στην Ελλάδα η Μέρκελ για να πάρει η Εθνική Αντίσταση την εκδίκησή της. Όχι απλώς κρύο πιάτο, ολόκληρος μπουφές.

Ο Καψής πήρε τ’ αρχίδια του και δε βγαίνει μέχρι στιγμής ευρωβουλευτής. Αν τελικά πάνε έτσι τα πράγματα και ο Σαμαράς τον θεωρεί πετυχημένο υφυπουργό πρώην ΕΡΤ γιατί να μην τον ξαναβάλει στην κυβέρνηση;

Τελευταίο σύνθημα: «Ψήφο στο Ποτάμι, ένα υπέροχο ράφτιν ομορφιάς με όλα τα επώδυνα καλλυντικά».

Και ερωτώ: 
-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κυβερνούν με τη δεδηλωμένη ή με την πεπατημένη;
-Ο κατώτατος μισθός μπορεί να δείξει ανωτερότητα;
-Από πότε στην Καρδίτσα πίνουνε τσίπ’ρα;
-Δηλαδή ο Αλαβάνος που έφερε τον Τσίπρα στην ελληνική πολιτική σκηνή και ο ίδιος χάθηκε, στην αριστερά έκανε το καλό και ρίχτηκε στο γιαλό;

Όλοι πανηγυρίζουν, νικητές και ηττημένοι. 
Ακόμα και βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν λόγο να ευχαριστούν το λαό για το αποτέλεσμα, γιατί το κόμμα τους  καταποντίστηκε, δεν τους θέλει κανείς, άρα για τον Σαμαρά είναι ιδανικοί για υπουργεία.

Στην επιλογή υποψηφιοτήτων δεν τα πήγε καλά ο Σαμαράς. Μόνες του πετυχεσές αποδείχθηκαν Ζαγοράκης και Σπυράκη. Στέλνει στην ευρωβουλή μια τηλεκατίνα που δεν δημοσιογραφεί αλλά δημοσιογράφει και δημοσιολέγει κι ένα πρώην ποδοσφαιριστή και τέως παράγοντα του ποδοσφαίρου, που είναι υπόδικος για κακουργήματα. Να δούμε πώς θα τον ευχαριστήσουν οι ηγετίσκοι που μένουν πιστοί στην ευρωπαϊκή ιδέα δεν έχω.

Επειδή ενδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτο κόμμα και στις εθνικές εκλογές δε μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, ο κύριος Αντώνης με τον Βαγγέλα, επειδή είναι πάνω απ’ όλα υπέρ της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα, φροντίζουν να τα καταφέρει, ώστε να έχουμε κυβέρνηση και τότε. Πρώτο που σκέφτονται να μην πάρει το μπόνους των 50 εδρών το πρώτο κόμμα, αλλά τα κόμματα που συμφωνούν να φτιάξουν κυβέρνηση π.χ. –τυχαία- ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η μόνη περίπτωση να τη γλυτώσει ο Αντωνάκης και να παραμείνει εσαεί  πρωθυπουργός στην Ελλάδα είναι η σατανική σκέψη της Μέρκελ να βάλει την Ευρωπαϊκή Δεξιά να ψηφίσει και να βγάλει πρόεδρο είχε της Κομισιόν τον Τσίπρα.

Ο ακροδεδεξιός Κρανιδιώτης έχει το εβραϊκό όνομα Ραφαήλ. Φέρει άψογη αρχαιοελληνική ανατροφή παλαιάς διαθήκης. Πώς λέμε ο Πλάτων παίζει τάβλι με τον Χριστό και «Γ…. τη μάνα σου, κωλόφαρδε Εβραίε».

Στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ δεν παρευρέθηκαν ούτε ο Γρηγόρης Ψαριανός εκπρόσωπος του Ποτάμι, ούτε ο Τάδε Οικονόμου της ΠΑΣΟΚελιάς ή της Φραπελιάς θα σας γελάσω.

Όταν προστίθενται δύο αρνητικοί αριθμοί βγάζουν έναν ακόμα πιο αρνητικό, ενώ όταν πολλαπλασιάζονται βγάζουν έναν θετικό. Γι’ αυτό Αντωνάκης και Βαγγέλας δεν προσθέτουν τα αρνητικά ποσοστά τους αλλά τα πολλαπλασιάζουν με συνεχείς ανακοινώσεις και βγάζουν θετικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: