11/5/14

Ανθ' ημών Σαμαράς

Ξεπέρασε κάθε όριο χρόνου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ΜΕΓΚΑ.
 
Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα γίνει τον Ιούνιο μαζί με τις προγραμματισμένες από καιρό έκτακτες βουλευτικές εκλογές.

FaceBookουρας: «Κοιμήθηκα φούρναρης και ξύπνησα βουλευτής στη φυλακή».

Το ΠΑΣΟΚ που αντιστέκεται.
Ας ξεκινήσουμε ν’ αλλάζουμε τον κόσμο τώρα που μπορούμε. Επί το λαϊκότερον: Ή τώρα ή τάγιου πουτσανήμερα.

Γεια σας, έχω κουπόνια για την ενίσχυση του καταχρεωμένου ΠΑΣΟΚ. Και της  Ελιάς κουπόνια έχω είμαι από την Καλαμάτα και ξέρω από λάδι και του ΣΥΡΙΖΑ έχω κουπόνια και της ΝΔ, φυσικά και του ΚΚΕ, δίκιο έχει πάντα ο πελάτης.

Ο Αντωνάκης παραπονιέται που ο Αλέξης του έκλεψε το σλόγκαν «Νέα Ελλάδα» που θέλει να το κάνει και τίτλο της ΝΔ μετά τις εκλογές. Η αριστερά εκδικήθηκε. Στις εκλογές του 1974 τα συνθήματα του ΚΚΕ είχαν επωδό από τις αποφάσεις του 9ου συνέδριου του κόμματος τη φράση «ΚΚΕ, για τη νέα δημοκρατία και το σοσιαλισμό». Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρώτος το πήρε και το έκανε νέο τίτλο της ΕΡΕ. Θυμίζουμε το 10ο συνέδριο του ΚΚΕ που αντικατέστησε το «για τη νέα δημοκρατία» έγινε μετά και τις εκλογές του 1977.

Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι οι ακροδεξιοί της ΝΔ που καθώς ανακοίνωσαν τον όρο και διέσπειραν τη φήμη ότι η ΝΔ θα μετονομαστεί έτσι, δεν σκέφτηκαν να κατοχυρώσουν το domain name neaellada.gr; Είναι επικίνδυνοι να κυβερνούν τέτοιοι μπουνταλάδες πλουσίων οικογενειών.

Τα βράδια Παρασκευής και Σαββάτου γέμισαν ξανά, μετά από μήνες τα νυχτερινά κέντρα και οι ταβέρνες. Κεντρικό σύνθημα, «Να ζήσει το πλεόνασμα».

Ευτυχώς δεν κερδίσαμε στη Γιουροβίζιον γιατί μαζί με την επόμενη διοργάνωση του διαγωνισμού μπορεί να κονομάγαμε ξανά και τίποτα Ολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί και χειμερινούς.

Παίρνουμε κανονικά ως χώρα και ως άνθρωποι την επόμενη δόση από την τρόικα για να τη δώσουμε πάλι σ’ αυτούς και να μεγαλώσει το χρέος μας. Φρίκη.

Όχι στο νομοσχέδιο που δίνει εντολή σερ επιχειρηματίες να καταπατήσουν παραλίες ή και να τις επιχωματώσουν για να παράξουν γη για πάρτη τους. Το όχι σ’ αυτό το νομοσχέδιο το λένε και κυβερνητικοί βουλευτές προεκλογικά. Τα υπόλοιπα ε(υ)ννοούνται.