15/4/14

Κόκκινη γραμμή δε μένει / στον Αρτέμη τυλιγμένη

Στο παραμύθι στων διαπραγματεύσεων κόκκινη γραμμή δε μένει στην ανέμη τυλιγμένη. Η αγία τρόικα έχει σύμβολο τον αγγελωτό σταυρό.
Αργότερα τη θέση των Αγγέλων θα πάρει η Άνγκελα με ένα γάμα, η οποία θεωρεί τον Αντωνάκη της κάτι σαν τριά λαδιού τους κι εκφράζει τον θαυμασμό της για το ελληνικό θαύμα με σπαστά εγγλεζικά: «Toni, some are us.»

Ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο κατέκτησε τον έναν από τους τρις τίτλους που έθεσε ως στόχο στην αρχή της χρονιάς: πρωτάθλημα, Κύπελλο και δήμος Πειραιά.

Άντρες και γυναίκες σύνταξη στα 63 χρόνια εργασίας.

Προεκλογική αύξηση 5% σε συντάξεις του ΟΓΑ και μισθούς δημοσίων υπαλλήλων. Η αύξηση θα δοθεί σε 10ετή ομόλογα του ελληνικού δημοσίου βίου που θα καλύψουν και το 50% των αποδοχών μέχρι 25η Μαρτίου του 2021. Τα ομόλογα είναι μηδενικού επιτοκίου, γιατί η αύξηση καλύπτει τον τόκο που δικαιούνται οι ομολογιούχοι σε 10 χρόνια.

Νέα παροχή Σαμαρά από το πρωτογεμές πλεόχασμα. Οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν έχουν μεταφορικό μέσον, πεθερά και σύζυγο, έχουν διδακτορικό και κατάγονται από τη Μεσσηνία παίρνουν από τη ΔΟΥ της γειτονιάς τους δωροκάρτα για ένα τσουρέκι, πέντε αβγά βαμμένα μπλε και ένα κιλό κατεψυγμένο αρνάκι Νέας Ζηλανδίας.

Το μνημόνιο είναι μονόδρομος βλακόστρωτο.

Οι ναζιστές της Ουκρανίας είναι με το δάχτυλο στη μασχάλη και της Ελλάδας έμειναν με τη μπουκιά στο γκώλο.

Βγαίνουμε από το τούνελ γυμνοί με τα χέρια τους στις τσέπες μας.

Αντωνάκης ψωνισμένος : «Θα νικήσουμε στις ευρωεκλογές από την πρώτη Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: