16/4/14

Ο Μαυρογιαλούρος κι ο Χοντρογιαλούρος

Τίτλος που απορρίψαμε: «Ποιος πληρώνει το ελικόπτερο;»

Φέτος μας κάνουν την τιμή στο αρνί. Εμείς θα τους την κάνουμε στη σούβλα. Οι προστάτες θα τους κάνουν την τιμή στο ελικόπτερο.


Στην αγορά έχουμε εισαγόμενα περσινά περσικά αρνιά.

Στην πώληση η θεία Πάθη (απ’ το «Καλά να πάθη») θα σουβλίσει σούπα, μου ’πες, αλλά σε πίστεψα.

Μέσα στην εβδομάδα των λαθών η κρατική κυβερνητική τηλεόραση παίζει την κλασική ελληνική ταινία «Ο Μαυρογιαλούρος κι ο Χοντρογιαλούρος».

Ο Μαυρογιαλούρος δεν φιλοξένησε σε κρατικό κτήριο τους 72 άστεγους μέσα στο χειμώνα, γιατί δεν είχε λεφτά για πετρέλαιο, άσε που οι εκλογές ήρθαν τώρα.

Μόνη προεκλογική παροχή για τον Χοντρογιαλούρο είναι να τους πάει για μπάνιο, αλλά αν πνιγεί κανείς ή την κοπανήσει κολυμπώντας για Τουρκία χάνουμε ψήφους.

Μετά τον Δήμο Ολυμπιακού στον Πειραιά έχουμε και τα τρελά του Δήμου Νίκου που δεν έχει το Θεό του. Αφού έδιωξε από την ποταμιά ψηφοφόρους της αριστεράς, τώρα διώχνει και της δεξιάς. Ο Πάγκαλος έδιωξε πρώην ΠΑΣΟΚτζήδες, φτάνουμε στις εκβολές.

-Πιστεύεις στο Θεό;
-Προεκλογικά, ό,τι και να μου πει….

Παραιτήθηκε ο Καψής, πάει για καψίδια στις ευρωεκλογές.

Το Ποτάμι αδικεί τις δημοσκοπήσεις.

Ποια Μακρυπούλια, ποιος Ρέμος, ποιος Αυγερινός!.... Μοναδικό ερώτημα που απασχολεί το κοινό σήμερα είναι «Πότε θα παντρευτεί το Σπηλιωτόπουλο;»

Δε τρουθ αργεί μα δεν ξεχνεί: «Παραίτησαν τον εκλεγμένο για να πάρει τη θέση του στην ασυλία ο Αρτέμης και να μην πάει φυλακή για ληστεία».

Αρνί: «Πού είπες να βάλω τη σούβλα;»

Συμφωνάω με το Μπούλικα. Μας ψεκάζουν τηλεόραση.
(Φαήλος Κρανιοϊδιώτης, Φαήλ Μακρή, Φάηλ Χίτλερ, ο καλός Φαήλος όλα τ’ αλέθει)

Σταύρος και κυρ-Σταύρος: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε μια κυβέρνηση του 51%».

Τρεις είναι οι κύριες συνιστώσες της ΝΔ στον Πειραιά. Μία του Β. Μιχαλολιάκου που χαρακτηρίζεται ως παναθηναϊκάκικη και η «Κόκκινη» του Μώραλη ο οποίος  έρχεται από πράσινη ΠΑΣΟΚο-οικογένεια. Υπάρχει και η τρίτη νεοδημοκρατική συνιστώσα, αυτή η χολεριασμένη του ΟΠΑΠατζή Μελισσανίδη, αλλά μόνο στα Ταμπούρια.

Στουρνάρειος λόγος: Μόνο ένας πλούσιος μπορεί να βοηθήσει ένα φτωχό. Γι’ αυτό βοηθάμε τους πλούσιους.

Στον τοίχο: Πίστη στο Θεό μετρητά στους άλλους.
(Πιστώνω είς ένα Θεόν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: