6/4/14

Πού πα, μωρή γαλότσα;

Ο τίτλος  προσφέρεται για διαγωνισμό. "Ποιος πολιτικός αρχηγός είναι η γαλότσα; Είναι πολιτικός; Είναι αρχηγός;"

Αλλά μην ασχολούμαστε με τέτοιες μικρότητες, έχουμε την άνοδο της χώρας.

Θα βγούμε στις αγορές με κρυφή κάμερα.

Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μία; Να τα κοιτάς τουλάχιστον. «Μία» εννοούμε βιντεοκάμερα.

«Καλύτερη δημοσκόπηση είναι η βιντεοσκόπηση», είπε ένας απελπισμένος γκαλοπατζής.

Θα τρελαθούμε με την εξυπνάδα Μπαλτάκου: «Έλα με κρυφή κάμερα να σου αποσπάσω μυστικά».

Ο Κασιδιάρης βγαίνει από αριστερά του Σαμαρά και ο τελευταίος δεξιός πρωθυπουργός βγαίνει στις αγορές. Θα κερδίσει ψήφους γιατί θα δανειστεί με υψηλότερο επιτόκιο της «βοήθειας». Θα αισθανόμαστε άρχοντες και θα τον ξαναψηφίσουμε.

Οι αγορές, οι τζογαδόροι δηλαδή, βλέπουν με πολύ καλό μάτι ότι ο πρωθυπουργός μιας χώρας που θα τους ζητήσει ν’ αγοράσουν ομόλογα έχει σχέσεις με ακροδεξιούς. Ως γνωστόν οι πολιτικές ανωμαλίες ανεβάζουν το κύρος των ομολόγων μιας χώρας.

Δηλαδή ο Αντωνάκης πιστεύει ότι από τους τοκογλύφους θα περάσει στους τζογαδόρους με πενταπλάσια επιτόκια και θα κερδίσει ψήφους.

Δηλαδή όταν φοβούνται ότι θα κυβερνήσουν οι καθαροί αριστεροί και βλέπουν εσένα να το σιγουρεύεις στρεφόμενος στους ακροδεξιούς οι Μέρκελ και ο Σόιμπλε είναι ευτυχισμένοι.

Εγώ δεν έχω λόγο να ψηφίσω πρωθυπουργό που ντρέπεται να ζητήσει ακόμα και τα κατοχικά κλεμμένα, που τα λέγονται χαριστικά κατοχικό δάνειο.

Νέο σύνθημα: «Μέρκελ - πουλάδα - σε θέλει όλη η Ελλάδα».

Μετά το ουκρανικό φιάσκο δεν έχει μέλλον στη Γερμανία η κοπέλα.

Η Μέρκελ για την κρίση είπε πως η Ευρώπη είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει την Ελλάδα.

Το μόνο που κατάφερε η κυβέρνηση Σαμαρά με ολίγον Βενιζέλο είναι που θα μας επισκεφθεί η Μέρκελ για δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο. Για το καλό τη ΝΔ φυσικά, αλλά κι αυτή, η καγκελάρια, καλό θα ήταν να ρώταγε.

Μόνη ελπίδα του Σαμαρά είναι να ρίξει την κυβέρνηση ο Βενιζέλος, μπας και σωθεί κι αυτός και καταφέρει με αντιναζιστικά αισθήματα να πιάσει 3% και να ξαναμπεί στη Βουλή. Η λύση όμως είναι πολύ απλή για να μπορέσουν να τη διακρίνουν.

Εκτός αν τους ρίξει ο GAP, αλλά αυτός τι λόγο έχει να τους βοηθήσει;

Από πρόεδρο της ΝΔ τον Αντωνάκη μόνο η Μέρκελ μπορεί να διώξει. Ποιος θα την διασκεδάζει μετά όμως;

Ο Βενιζέλος δεν κινδυνεύει, θα παραμείνει πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν τη θέλει κανείς αυτή τη θέση.

Ο Βενιζέλος βρίζει άσχημα τον GAP. Πανέξυπνο τον ανεβάζει, πανέξυπνο τον κατεβάζει.

Άντε να τελειώνει και το πρωτάθλημα μήπως κάνει καμιά καλή μεταγραφή το ΠΑΣΟΚ. Να πουλήσει κάνα παίκτη δηλαδή.

Στο €-ψηφοδέλτιο της ΝΔ τη θέση του Φαήλου Κρανιδιώτη παίρνει ο Notis Σφακιανάκης. Την Κυριακή των €κλογών δίνει και cd.

Τι κοινό έχουν Σαμαράς-Βενιζέλος με το δελτίο του Μέγκα; Οδηγούνται σε γκρεμό, αλλά δε μπορούν να κάνουν πίσω γιατί πέσανε σε μονόδρομο.

Μόνη τους τηλεοπτική ελπίδα είναι το «Ποτάμι», που παίρνει ψήφους μόνο από την αριστερά, αλλά κανείς  δε μπορεί να πει με σιγουριά «Νερά υπάρχουνε».

Η συνέντευξη που έδωσε ο Μπαλτάκος στον Κασιδιάρη, αλλά και η επόμενη που έδωσε στον Χατζηνικολάου, δείχνουν πόσο καλά κάνει ο Σταύρος (και κυρ-Σταύρος) Θεοδωράκης και δε δίνει συνεντεύξεις. Αν και έχει πάρει αρκετές κι έχει απόθεμα.

Πόσο κυβερνάει ένας που ακόμα και τα ΕΣΠΑ τα έδωσε στις τράπεζες; Τι λόγο έχει να τον ψηφίσει κάποιος που δεν είναι τραπεζίτης;

Πάντως, μετά τις ευρωεκλογές θα κονομήσουμε στη θέση του Αντωνάκη κάνα Παπαδήμο νούμερο δύο. Κάνα Ζανιά πρωθυπουργό, αφού ως πρόεδρος των τραπεζιτών κάτι ξέρει παραπάνω από τον Μπαλτάκο. Αλλά μη δίνουμε ιδέες, γιατί κυκλοφορούν γρήγορα και ξαφνικά τρουπώνουν και στην πραγματικότητα.

Και πάνω που ήμαστε έτοιμοι να μπούμε στις αγορές, πλάκωσε βροχή. Θα μείνουμε στις πωλήσεις;

Από βιντεοκρεβατοκάμερα:: Η Μέρκελ πηδιέται με τον Σαμαρά. Μόνο σε κινούμενα σχέδια εξόδου από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: