30/4/14

Μπάγερν Μονάχου-άχου

Ο Νότος της Ευρώπης παίρνει το αίμα του πίσω από τον Βορρά. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεφτίλισε με 4-0 την Μπάγερν Μονάχου. Πρώτη φορά που υποστήριξα την ομάδα του δικτάτορα Φράνκο την εκλεκτή των τραπεζών της Ισπανίας.

Να παίξουμε κι εμείς στο Μόναχο να τους σαρώσουμε στην έδρα τους. Να κατεβάσουμε ελληνικό συνδυασμό εκεί.

Το μεσοπρόθεσμο λέγεται «Χάρτης εξόδου από την κυβέρνηση». Αν δεν μας διώξουν ούτε μετά από αυτό, λέει ο Αντωνάκης, θα το εκλάβουμε ως τιμωρία.

Μόνη του ελπίδα η υψηλή στρατηγική του ακροδεξιού μπουμπούνα: «Αν δεν βγει η ΝΔ πρώτη, θα απαιτήσω επαναληπτικές ευρωεκλογές, αλλιώς θα απειλήσω με πρόωρες βουλευτικές εκλογές». 

Πράγματι είναι σοβαρή απειλή για τη Μέρκελ να κάνει ο Αντωνάκης πρόωρες βουλευτικές εκλογές και να τις κερδίσει.

Πρώτος ο Σκανδαλίδης ξεκίνησε το χορό του «δεν θα ψηφίσω». Τώρα σειρά του μεσοπρόθεσμου. Ο Σκανδαλίδης είπε ότι δεν θα το τιμήσει αν περιέχει μέτρα. Για παρόμοιους λόγους θα βγουν άλλοι 5-6 αντάρτες του γλυκού νερού, θα φιλοξενηθούν απλόχερα από τα καθεστωτικά κανάλια, αλλά αφού τελικά ψηφίσουν και αυτό τα κανάλια θα κάνουν πως δεν το πήραν είδηση.

Μας βρίσκει σύμφωνους ο ισχυρισμός του Βαγγέλα ότι η Ελιά θα ξεπεράσει κάθε δημοσκοπική πρόβλεψη. Κανείς δεν είναι σίγουρος πόσο ακόμα θα πέσει.

Σε τι ακριβώς διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική το μνημονιακό Θοδωράκι;

Ο κ. Στουρνάρας έλαβε επιστολή: «Είμαι άνεργος εδώ και τρία χρόνια Έχω μηδενικό εισόδημα, ιδιόκτητη γκαρσονιέρα και αμαξάκι 600 κυβικών. Με την κατάργηση του αφορολόγητου βγαίνω ότι έχω τεκμαρτό εισόδημα 10.000 € και καλούμαι να πληρώσω φόρο 3.000 €. Μπορώ να δώσω τεκμαρτό φόρο; Δηλαδή, αφού υποτίθεται ότι έβγαλα αυτό το εισόδημα, γιατί να μην υποτίθεται και ότι πλήρωσα τον φόρο; Βέβαια υπάρχει από πλευράς του υπουργείου Οικονομικών σας η ευκολία αν δεν έχω να πληρώσω το φόρο να δώσω το σπίτι μου. Ευχαρίστως, αλλά το υπουργείο θα μου δώσει ρέστα; Μπορώ ίσως να δώσω ένα μέρος του σπιτιού που υπολογίζω ότι αξίζει 3.000 €, όπως π.χ. το χώρο της μπανιέρας ή της λεκάνης στην τουαλέτα;»

Σε δουλειά να βρισκόμαστε: Από αυτούς που μπλέξανε τον Βρούτση με τον Γκούτσι εντοπίστηκε και συνελήφθη η ανεργία.

Κωμικόν δράμα: Ο Βαγγέλας πήγε να κρυφτεί πίσω από την ελιά και τον πήρε το ποτάμι.

Αθλητιστικά: (Κατά το πολιτιστικά) Επειδή πάντα έχουμε επεισόδια που αμαυρώνουν το κύρος της χώρας μας που έτσι κινδυνεύει να μην πάρει την κάθε φορά επόμενη δόση, η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ξαναγίνει τελικός κυπέλλου, το οποίο θα δίνεται σε έναν από τους δύο φιναλίστ μετά από κλήρωση κορώνα-γράμματα.

Εντάξει, δεν κατάφεραν να κουρέψουν το χρέος, μετά όμως από μισθούς, συντάξεις, δημόσιες υπηρεσίες και τόσα άλλα κουρεύουν και τα δικά τους ποσοστά.

Η ΔΗΜΑΡ αλλάζει όνομα, το κάνει Δημογραφική Αριστερά, γιατί οι φίλοι της έχουν πια μόνο δημογραφικά χαρακτηριστικά: κατά καιρούς διορισμένοι, ήσυχοι, οικογενειάρχες και λοιπά.

Προσοχή στο διαδίκτυο. Επικίνδυνος ιός στο Facebook κι επικίνδυνος υιός στο υπουργείο απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Μια πουτάνα φέραμε, για ν’ απολύσεις δημοσίου υπαλλήλους χρειάζεται να στήσεις κοτζάμ υπουργείο; Για να μην καταφέρει να φτιάξει ο Καψής κρατική ραδιοτηλεόραση έπρεπε να τον κάνεις υφυπουργό; Αν μετά τα ΕΣΠΑ δώσουν στις τράπεζες και τις αγροτικές επιδοτήσεις θα καταργήσουν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων; Μήπως κρατήσουν το «Τροφίμων» για τις αγροτικές φυλακές; Μυστήρια πράματα.

Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί χειρότερα δε γίνεται.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Μωρ’ γίνεται και παραγίνεται.

«Πρωτιά Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές» κραύγαζε ο τίτλος του «Πρώτου Θέματος» κι εγώ τον είδα και σκιάχτηκα. Προκήρυξε ο Σαμαράς εθνικές εκλογές και δεν το κατάλαβα; Γιατί έκαναν δημοσκόπηση για τις εθνικές εκλογές, που θα γίνουν θεός ξέρει πότε, και όχι για τις ευρωεκλογές, που είναι σε έναν μήνα; Μπα, είχαν κάνει δημοσκόπηση και για τις ευρωεκλογές, αλλά το αποτέλεσμα το είχαν καταχωνιάσει σε έναν υπότιτλο, που έπρεπε να βάλεις ντετέκτιβ για να τον βρεις. Έπρεπε να βάλεις τον αστυνόμο Μπέκα, για να ανακαλύψεις ότι στις ευρωεκλογές προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Περισσότερα

1,5 εκ. € θα πάρει το ΠΑΣΟΚ. Ο υπολογισμός γίνεται κατά 50% σύμφωνα με τα αποτελέσματα των προηγούμενων ευρωεκλογών. Αν του δίναμε λιγότερα δε θα μας έκανε τη χάρη να συμμετέχει στις εκλογές;

Ο Βαγγέλας το ξεκαθάρισε. «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει κλάδος ελαίας, ούτε μη κυβερνητική οργάνωση. Θα παραμείνει ανεξάρτητη αρχή».

Βενιζέλος: «Αν δεν σταθεί το ΠΑΣΟΚ με την Ελιά θα υπάρχει σοβαρό θέμα». Πολύ σοβαρό θέμα για γέλια μέχρι δακρύων. Κατεβάστε, ρε σεις, από το δέντρο τον χοντρό μη σπάσει κάνα κλαδί και σκάσει σαν καρπούζι.

Για την Ελιά του Βαγγέλα δεν υπάρχουν φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, αλλά φύλλα προσκείμενα για ευνόητους λόγους.

Για καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική προβολή του ο Αντωνάκης σκέφτεται να εκδώσει άλλο ένα φιλικό έντυπο την «Εφημερίδα των Συνταγών».

Μετά τη μικρή και τη μεγάλη ΔΕΗ παγαίνουμε στη μικρή και στη μεγάλη Βουλή σε ηλικία μελών. Στη συνταγματική μεταρρύθμιση που προτείνει ο Αντωνάκης η Βουλή θα έχει μόνο 100 βουλευτές και η Γερουσία 500. Θα την αποτελούν οι κατά σειράν ηλικίας πρεσβύτεροι πρώην και τέως βουλευτές. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χωρίς διαγωνισμό, αλλά με απ’ ευθείας ανάθεση της θέσης στον γεροντότερο πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή κ. Μητσοτάκη. Μία θέση επικρατείας στη Βουλή θα δίνεται στον βαρύτερο απερχόμενο βουλευτή.

Δεν κατεβάζει υποψήφιο δήμαρχο ο Ατρόμητος Πειραιώς. Οι γόπες υποστηρίζουν Εθνικό Πειραιώς, ενώ μετά τον υποβιβασμό του ο Άρης Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στους Νέους Επιβάτες.

Με αυτά που κάνει ο Μαρινάκης για να κονομήσει επιχειρηματικά το λιμάνι μάλλον ο Ολυμπιακός χάνει. Μη φανεί παράξενο μετά από ένα χρόνο να συγκρίνεται πιθανή πτώση της δημοφιλίας του με εκείνη των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ. Επί του θέματος ρωτήστε το παιδί της αλλαγής τον (γιο) Μώραλη. 

Πάντα τα ΜΜΕ ήταν με την εξουσία. Τώρα όμως στην ανάγκη και των δύο πλευρών μας δίνουν τη χαρά να το κάνουν αποκάλυπτα. Η κυβέρνηση χαρίζει εκατομμύρια σε εκδότες-καναλάρχες οι οποίοι υποστηρίζουν ενημερωτικά τα κυβερνητικά κόμματα και όσους  κόβουν από την αριστερά. Και οι δύο υποστηρίξεις γίνονται σε βαθμό κακουργήματος.

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ετοιμάζει πρόστιμα σε ραδιοτηλεοράσεις για διασπορά κακών ειδήσεων. Αν δε λέμε καλές ειδήσεις θα χάσουμε την –κάθε φορά- επόμενη δόση.

Μετά τον Γιώργη τον Κλούνεϊ οι εργένηδες θα χάσουν κι εμένα. και δε μιλάμε για απλό αρραβώνα. Έχω έτοιμα προσκλητήρια, καλεσμένους, δώρα τους, δημαρχείο, ταβέρνα για μετά... Αν βρω και γυναίκα παντρεύομαι.

Έρχομαι από ταχύρυθμα μαθήματα βλαχογερμανικών άνευ διδασκάλου. Ναζ ίστ άιν γρουν.

Το καλύτερο μπεγλέρι / παίξ' το με το πρετεντέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: