3/4/14

Καλά, μιλάμε, μου 'φυγε ο ΜΠΑΛτάκος

Ραν-Ταν-Πλαν Μπι
Ο Αντωνάκης προσπαθεί να μας πείσει ότι μόλις τώρα έμαθε πως ο Μπαλτάκος διατηρούσε σχέσεις με τη Χρυσή Αβγά.

Η κυβερνητική πλειοψηφία διακατέχεται από ΠΑΣΟΚ και δέος.

Τι πα να πει δεν έχετε λεφτά για αρνί; Το Πάσχα να σουβλίσετε τον λύκο.

Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Ο ΓΑΠ αντάρτης βουλευτής;
ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΓΑΠ
Οοοοο Γοργοπόταμος, στο Θεοδωράκη / στέλνει περήφανο χαιρετισμό.

Προχθές Δευτέρα εμείς και οι αστυνομικοί τρέχαμε και δε φτάναμε για τον ίδιο λόγο: επειδή μας κυνηγούσαν οι αστυνομικοί. Μόνη διαφορά μεταξύ μας ήταν ότι εμείς  δεν ξέραμε γιατί μας κυνηγάνε οι αστυνομικοί και οι αστυνομικοί δεν ήξεραν γιατί μας κυνηγούν. Επίσης εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε γιατί οι αστυνομικοί κυνηγούν εμάς και όχι άλλους άλλους. Για το ίδιο αναρωτιούνται και οι αστυνομικοί.

Η υπόθεση Μπαλτάκου έδειξε ότι η ΝΔ έχει τους ακροδεξιούς στις τάξεις της και σε εκτίμηση και οι ακροδεξιοί έχουν την ΝΔ στο τσεπάκι τους, όπου και η κάμερα-κουμπί του Κασιδιάρη.

Ο φερόμενος ως υπουργός Δικαιοσύνης κάποιων κ. Αθανασίου είπε το απίθανο ότι η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη Χρυσή Αυγή δικαστικά. Δηλαδή, κυρ-Αθανασίου η Δικαιοσύνη είναι όργανο της Κυβέρνησης; Από αυτό το χώρο προέρχεστε κάτι θα ξέρετε παραπάνω από εμάς.

Πότε θα ξεκινήσουν οι θυσίες των Ελλήνων με τα υψηλά εισοδήματα για το καλό της πατρίδας;

Δηλαδή κυρ-Αντωνάκη αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά σας τελειώνει το μνημόνιο θα τελειώσουν και οι 400 εφαρμοστικοί του νόμοι;

Καλός ο Αλέξης Τσίπρας στη συμβολική μίνι διακαναλική του συνέντευξη. Του θυμίζουμε , αν κάτι δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη δε θα γίνει ποτέ.

Ένας φοροδιαφεύγει για όλους και όλοι πληρώνουν για έναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: