26/4/14

Κατάρ Τόμπολα

Ο Άκτωρ του Μπόμπολα δε βλέπει πολύ φως στην Ελλάδα και φτιάχνει το μετρό της Ντόχα του Κατάρ. Δηλαδή ο Αντωνάκης Σαχλαμαράς αντί να φέρει επενδυτές από το Κατάρ κουβάλησε εκεί Έλληνες. Για τι όμως πανηγυρίζει το Μέγκα;Πιστεύουν ότι τα δυο-τρία δισεκατομμυριάκια που θα πάρει ο σύντροφος Μπόμπολας από τους Καταριανούς θα τα δώσει στο κανάλι; Στο ελληνικό κράτος για να το σώσει; Θα τα ξοδέψει μήπως στην Ελλάδα για να τονώσει τη ρευστότητα της αγοράς;

Ο Αντωνάκης χθες σ' ένα τενεκές άρθρο του, συγνώμη, εκτενές άρθρο του στην Απογευματινή -είναι και νεκρόφιλος ο κερατούκλης- μας λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει στην Τουρκία αντιπαροχή τη Θράκη και αν δεν βγει ο Ιωαννίδης περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα μας φάνε τα Σκόπια που ο ίδιος δέχτηκε να λέγονται Μακεδονία, μετά τις εκλογές φυσικά.

Ρε παιδιά, δίνουν στο γιο του μακαρίτη Λάτση το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και τον Άγιο Κοσμά με μισό ευρώ το τετραγωνικό; Ο γιόκας είναι μπουχέσας επιχειρηματίας, πήρε έτοιμη τράπεζα την Εργασίας, με έτοιμο δίκτυο της Κρήτης, αν δεν κάνω λάθος, έκανε τη Γιούρομπανκ και κατάφερε να τη χρεοκοπήσει. Όχι μια τράπεζα που έφτιαξε, αλλά μια έτοιμη τράπεζα. Ακούστε, να δώσουμε ό,τι μπορούμε, καθείς το κατιτίς του, να πάρουμε όλοι από λίγο Ελληνικό-Άγιο Κοσμά. Με πενήντα ευρά παίρνεις 100 τετραγωνικά. Αλλά κι ένα και δύο καλά είναι. Μην πέσουν στα χέρια του πανάσχετου που δεν το 'χει, ρε παιδί μου, δεν το 'χει. Και τις κρατικές μετοχές της Γιούρομπανκ τις πούλησε ο Αντωνάκης 30 λεπτά τη μία. να δώσουμε να πάρουμε και τη Γιούρομπανκ. Να έχουμε ως λαός και μία τραπεζούλα. Και να τσοντάρουμε όλοι να δώσουμε ένα γερό δάνειο στη Γερμανία να τους πατήσουμε κάτω όπως μόνο εμείς ξέρουμε ότι γίνεται.

Αρκετά, μια μουσική ανάσα τώρα. Εντελώς τυχαία διαλέξαμε ένα καινούργιο τραγούδι με δικούς μας στίχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: