14/4/14

Πού στο Διάολο είναι αυτό το κωλοτούνελ;

Εδώ και δεκαετίες, τη μια βλέπουμε φως στην άκρη, την άλλη βγαίνουμε απ’ το τούνελ. Τώρα φορτωθήκαμε να βγαίνουμε και από το μνημόνιο. Νέο χρονόσημο η Κυριακή του Θαντομά.

Εμείς θα βγούμε από το μνημόνιο, αυτό όμως θα παραμείνει στη χώρα για αλλα 20-30 χρόνια.

Προσοχή, βγαίνουμε από το γκώλο του τούνελ.

Νέο ταξίδι Σαμαρά στο Κατάρ για να πουλήσει καμιά χιλιάδα ομόλογα. Αν περισσέψουν λίγα θα περάσει και από Ισραήλ και από Τουρκία.

Χθες Κυριακή βγήκα για καμάκι να εξασφαλίσω το καφεδάκι μου, με πιάσανε τα ΜΑΤ στην Ερμού και με χώσανε να ψωίσω υποχρεωτικά τσάντα από δέρμα κροκοδείλου που από τα δακρυγόνα είχε το δάκρυ κορόμηλο.

Νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της Απογευματινής που κατάφερε να κλείσει η Βούλτεψη ως διευθύντρια. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τη γνώμη της προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές του 2021.

Νέος όρος για την Κεντροδεξιά: Δόξα πατρί δεξιά. Παίζει και το Διάνα δεξιά. Και το Ντάουν Τάουν δεξιά. Έχουμε και το εμπορικό κέντρο δεξιά. Και το τρίτο στενό δεξιά. Και το πάρ’ τ’ αλλιώς δεξιά. Να σου πάνε όλα κεντροδεξιά. Μπες με το δεξί.

Τελευταίο νέο: Όσοι χρωστούν στο δημόσιο μέχρι δέκα χιλιάδες € χάνουν το δικαίωμα ψήφου. όσοι χρωστούν περισσότερα ευχαρίστως να ψηφίσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Δικοί μας άνθρωποι.

Μωρή Μπαλτάκω, αν ενωθούν ΝΔ-ΧΑ-ΑΝΕΛ θα κυβερνούν οι αριστεροί για 150 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: