12/4/14

Όλοι μέσα (σόλον)


Στην ουρά οι διεθνείς τοκογλύφοι ν' αγοράσουν ελληνικά ομόλογα για να σώσουν τη χώρα και για κανέναν άλλο λόγο. Ο Λάτσης για να σώσει την Ελλάδα δεν αγόρασε κανέναν ελληνικό ομόλογο, αγόρασε το Ελληνικό με Έψιλον κεφάλαιο ή κεφαλαίο. Παίζει.

Ο κυβερνητικό ασπροπρόσωπος Ασίμως Ρεντίκογλου καταδικάζει απερίφραστα και απο-φασιστικά τις δημοσκοπήσεις που δεν βγάζουν πρώτη τη ΝΔ.

Επειδή όλοι έχουν από μια κλανιά έτοιμη, αμέσως μετά την έκρηξη έξω από την τράπεζα της Ελλάδος, το ένα κανάλι σιγούρεψε ότι είναι δουλειά του Χ. Ξηρού, το άλλο του Μαζιώτη και η αντιτρομοκρατική δήλωσε ότι, όπως πάντα, ήταν έτοιμη για το χτύπημα. Γιατί δε μας το λένε αυτό πριν;

Με το πενταετές ομόλογο δανειστήκαμε κούκο και θα πληρώσουμε αηδόνι. Τα 742,5 εκατομμύρια των τόκων -πέρα από τα λοιπά έξοδα δανεισμού- θα πληρωθούν όχι από τον Αντωνάκη που δανείστηκε, αλλά από την κυβέρνηση του 2019. Άλλος (μας) κι άλλος πληρώνει.

Ήρθε η Μέρκελ στην ηλιόλουστη Αθήνα και πλάκωσε βροχή.

Ο Αντωνάκης κόβει τα 500ρικα του πλεονάσματος από τους αστυνομικούς. Δεν ελπίζει ότι θα τον ψηφίσουν αστυνομικοί μετά τη χθεσινή ταλαιπωρία που τους χάρισε για χάρη της Γερμανίδας που ξανάρχεται κάθε τόσο που εκείνη χρειάζεται ψήφους.

Τέρμα τα μνημόνια. Θα τα λέμε εργαλειοθήκες ή ταινιοθήκες. Η ΝΕΡΙΤ ξεκινά διαδικτυακή ψηφοφορία για την τελική επιλογή.

-Πώς λέγεται ο διευθυντής της νέας κυβερνητικής τηλεόρασης της Σερβίας;
-Νέριτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: