9/3/14

Ου κρανέψεις

Η Ουκρανία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η δισεκατομμυριούχος Τιμοσένκο που διαδέχτηκε τον πάμπλουτο Γιανουκόβιτς, έβαλε ήδη πρωθυπουργό άλλον ένα πάμπλουτο. Δεν έχουν λόγο λοιπόν να συνεχίσουν να κλέβουν την πατρίδα τους. Θα κλέψουν μόνο το ΔΝΤ που ειδοποίησε ο Βαγγέλας Βενιζέλος να ελεήσει τη χώρα αυτή.

Έχουμε αδελφοποίηση με πόλεις της Κριμαίας. Ο Πούτιν αδελφοποιείται με την Συμφερούπολη, η Ιστορία με τη Σεβαστούπολη και η Μέρκελ με την Ξεφτιλούπολη.

Στα αθλητικά τώρα, ο Παναθηναϊκός μετά τα τρία χαπάκια στον επικεφαλής της βαθμολογίας, πρόσφερε και τέσσερα στον ουραγό. Αυτή η δεύτερη νίκη ήταν δυσκολότερη γιατί επιτεύχθηκε εντός έδρας.

Στο Μαλαισιανό αεροπλάνο που εξαφανίστηκε δεν επέβαινε ο Μισέλ Λιάπης. Αυτός κατάφερε κι εξαφανίστηκε μόνος του.

Μπαμπά, γιατί να δώσουν δισεκατομμύρια στις τράπεζες; Γιατί δεν τα δίνουν στον κόσμο που χρωστάει στις τράπεζες να τις πληρώσει και να βολευτούν όλοι;

Ο Βαγγέλας Βενιζέλος ζήτησε από τον ελληνικό λαό να ποτίσει την ελιά του. Έτσι όπως είναι η κατάσταση όμως φοβάται μην ορμήσει το πλήθος κι αρχίσει να κλαδεύει. Θα μαζέψει τις ελιές και το ελαιόδενδρο θα καταλήξει σε μαγκάλια.

Μπορείς μπορεί να βγάλεις στο εξωτερικό τα χρήματα που εξοικονόμησες από φοροδιαφυγή, αρκεί να πληρώσεις ένα φόρο διαφυγής.

Η Ελλάδα σώζει την ευρωζώνη. Βάλανε το πρόβατο να φυλάει τους λύκους.

Το ποτάμι εκτός νόμου γιατί παραβίαζε πράσινα φανάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: