11/3/14

Συντρίμμια στα στενά της Μαλάκα, ρε

Βρέθηκαν συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους στη Μαλαισία στα στενά της Μαλάκα. Σε όλο τον κόσμο έτσι λέγεται αυτή η χερσόνησος και τα στενά της, στην Ελλάδα όμως επειδή είμαστε πονεμένοι από τέτοιους τα λέμε Μάλακα.

Ο ποταμίσιος -τόπο στα νιάτα- καραδεξιός Νίκος Δήμου υποσχέθηκε στον Ευαγγελάτο ότι μέσα σε έξι μήνες θα δώσει δουλειά σε 100 χιλιάδες άνεργους. Δεν θα δημιουργήσει 100 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας -λαϊκισμός, τγε μπανάλ-  αλλά θα επιμορφώσει 100 χιλιάδες ανέργους ώστε να καταλάβουν αυτές τις θέσεις που σήμερα παραμένουν κενές.

Μετά είπε ότι ένα από τα θετικά του Ποταμιού είναι ότι δεν έχει ιδεολογία.

Πριν από χρόνια κάποιος είπε του γερο-διαφημιστή αυτού ότι είναι συγγραφέας. Τελευταία κάποιος του είπε ότι είναι και πολιτικός. Μια με τον Μάνο υποψήφιος, δυο με τον Σταύρο (και κυρ-Σταύρο) κανείς δεν ξέρει τι, αφού δεν ξέρουμε αν θα κατέβει τελικά αυτό το πράμα στις εκλογές.

Ελλάδα και οι Έλληνίδες-Έλληνες μπήκαν στο 2014. Η ανάπτυξη πού μπήκε; Σε ποιανού τον πόλο;

Τελεσίγραφο απο το Eurogroup στην κυβέρνηση: "Έχετε περιθώριο μέχρι την Κυριακή να ενοικιάσετε τη χώρα σας σε τοκογλύφους". Ο Στουρνάρας έστρεψε στον Γέρουν Ντάισελμπλουμ και το άλλο αυτί για να του το τραβήξει και να φέρει τα δυο στο ίδιο μήκος. "Δεν ακούτε τι σας λέμε", είπε αυστηρά ο Τόμσεν. "Τα αυτιά σας τα έχετε μόνο για να σας τα τραβάνε".

Αν το κόκκινο κρασί είναι η αριστερά και το λευκό κρασί είναι η δεξιά τότε το ροζέ κρασί τι είναι; Η κεντροαριστερά ή η κεντροδεξιά;

Σε πέντε άτοκες δόσεις η δεύτερη συγνώμη από Γερμανούς αξιωματούχους για το κατοχικό δάνειο, τα ολοκαυτώματα, την μη καταβολή αποζημιώσεων στα θύματα και τις μη καταβληθείσες πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα που δεν τα ζήτησε ποτέ.

Στα δύο χωρίζεται η ΔΕΗ. Τα έξοδα τα κρατάει το κράτος, τις εισπράξεις τις παίρνουν ιδιώτες.

Η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές να πουλήσει τα νεφρά μας.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις δεν προβλέπεται αυτή τη βδομάδα να φτιαχτεί άλλο κόμμα. ίσως κάποιος βουλευτής εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ να προσχωρήσει ως κλάδος (όχι τάση, ούτε συνιστώσα) στην Ελιά.

Μια η Παγκόσμια Τράπεζα, μια Ρώσος δισεκατομμυριούχος, όλα τα λεφτά στην Κριμαία. Πάμε κι εμείς Κριμαία να πάρουμε επιδότηση. Κρίμα στην Κριμαία, πάμε στην Κριμαία,μ στην Κριμαία.

-Γιατί να κυβερνήσει την Ελλάδα η Αριστερά;
-Γιατί, αν όχι τώρα πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: