15/3/14

Ξενύχτι με τον Τόμσεν

Κάμερες, δημοσιογράφοι, τροικανοί και υπουργοί αντάμα. Στη γωνία περιμένουν η ΑGB και η κάλπη των ευρωεκλογών.

Βρέθηκε το εξαφανισμένο Μπόινγκ φάντασμα ξεχασμένο στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού του Λάτση.

Κολοκοτρώνης: Ορέ κι άλλο μνημόνιο;
Αντωνάκης: Πονούν μωρέ τα παλικάρια;

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής αν και μέλος της από το 1996 ανακάλυψε έκπληκτος την εγκληματική δράση άλλων μελών αλλά και της ίδιας της οργάνωσης και αποχώρησε από την κοινοβουλευτική της ομάδα, λίγο αφού εισαγγελέας ζήτησε την άρση ασυλίας του.

Έκπληκτοι από την εγκληματική δράση της τρόικας Αντωνάκης-Βαγγέλας και Στουρν ετοιμάζουν ηρωική έξοδο-αποχώρηση της Ελλάδας από αυτό το μνημόνιο που λήγει μόνο του για χάρη του επόμενου.

Ο Σίμος Ρεντίκογλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για επίσημες δηλώσεις που παρεμποδίζουν την έρευνα για την ανεύρεση του πρωτογενούς πλεονάσματος και του χαμένου Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Οι καιροί αλλάζουν
Μέχρι σήμερα οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι μιλούσαν για τα έργα της κυβέρνησης που υποτίθεται εκπροσωπούν και όχι για τις ομιλίες και τις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός αν για κάποιο λόγο δε θες να μιλάς για ό,τι κάνει η κυβέρνηση.

Το Μητσοτάκι επιμένει
Οι άνευ ορίων ομαδικές απολύσεις αίρουν τη μονιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.

Μενεγάκη μου, άλλο Μαλαισία και άλλο Ιμαλάια. Όχι δεν θα κάνουν συναυλία συμπαράστασης στους συγγενείς των αγνοούμενων επιβατών οι Μπόινγκ Θρου.

Τελευταία νέα
-Ο Σολωμός κατεβαίνει (με) το Ποτάμι.
-Στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς η Αγνή Παρθένα Μινέρβα

Ιστορικά νέα
Οι Εγγλέζοι μάλλον ξεκίνησαν κι αυτοί να μας κάνουν πλάκα. θα μας επιστρέψουν, είπαν, τα γλυπτά του Παρθενώνα και την Καρυάτιδα του Ερεχθείου αμέσως μόλις η ανεργία στη χώρα μας πέσει κάτω από 10%.  Θα αναγνωρίσουν, είπαν ακόμα, ότι ήθελαν να προκληθεί εμφύλιος στην Ελλάδα κι έτσι σχεδίασαν την επέμβασή τους το 1944 ξεκινώντας με τα Δεκεμβριανά.  Θυμίζουμε, τους είχε καλέσει ο τότε -μη εκλεγμένος- πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου (παππούς του ΓΑΠ) για να σφάξουν τους αριστερούς -όπως έκαναν- αν και στην κυβέρνησή του είχε 6 υπουργούς του αντιστασιακού ΕΑΜ.

Ιστορική κουζίνα
Η κρίση μας πηγαίνει πολλές δεκαετίες πίσω. Η κυβέρνηση Αντωνάκη-Βαγγέλα δεν κατάφερε ούτε καν να ταΐσει, να δώσει να φάει ο λαός. Το ζητάει από τους ίδιους, ο ένας να ταΐσει τον άλλο. χριστιανικό, δε λέω, υποχρέωση όσων έχουν να δώσουν σε κάποιον που δεν έχει, δεν είναι όμως πολιτικό. Δικό τους καθήκον είναι, γι' αυτό κυβερνούν πολιτικοί και όχι παπάδες.

Για ηρεμήστε παρακαλώ
Δε μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχετε με τα μνημόνια. Οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Κάποιοι μεσαίοι έγιναν φτωχοί, κάποιοι εργαζόμενοι έγιναν άνεργοι, κάποιοι νοικοκυραίοι έμειναν άστεγοι, κάποιοι χορτασμένοι δεν έχουν να φάνε... Τι άλλο θέλετε; Και μη φοβάστε, δεν θα έχετε όλη σας τη ζωή μνημονιακούς στην κυβέρνηση.Στο κάτω-κάτω με τόσες αυτοκτονίες πόσο σίγουροι είστε ότι θα ζήσετε και πόσο; Βέβαια, τα αφεντικά των τροϊκανών δεν καίγονται να σώσουν τον Αντωνάκη. Θα πάρουν κοψοχρονιά ό,τι τους ενδιαφέρει από την Ελλάδα, έχουν ήδη αλλάξει το εργασιακό και το φορολογικό περιβάλλον, τι τους ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνάει;

Μύτη γαρίδα
Μας παρακολουθούν τα τηλέφωνα, μας παρακολουθούν από το διαδίκτυο, μας παρακολουθούν με ραντάρ, μας παρακολουθούν από δορυφόρους, δεν περνάει κουνούπι, ρε παιδί μου. Μόνο κάνα Μπόινγκ μπορεί να τους ξεφύγει και να το χάσουν. Τραίνο όχι.

Επιτέλους ένα φιλεργατικό μέτρο: 35ωρο ανά τριήμερο. Άρα θα δουλεύεις.

Ευχαριστώ για την παρέα σας, γεια σας και μην ξεχνάτε:
Ελευθερία ή Τρόικα

Δεν υπάρχουν σχόλια: