5/3/14

Θέλω Μισέλ και Σταύρο το θρίαμβό μου να 'βρω

Η Μισέλ, βουλευτής της ΝΔ, πρώην διαχειρίστρια της πολυκατοικίας της, ζήτησε από τον Τσίπρα να "διαγράψει" τον Γιαννόπουλο "Ρόζα" από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή προλόγισε ή επιμελήθηκε το βιβλίο του Κουφοντίνα. Μάιστα. Κάποιος να πει της Μισέλ ότι:
α. Ο ΣΥΡΙΖΑ -όπως και η ΔΗΜΑΡ- δεν έχει στο καταστατικό του την ποινή της διαγραφής μέλους. Είναι λοιπόν άστοχο ανέκδοτο μια πρώην διαχειρίστρια πολυκατοικίας να ζητά την επιβολή της διαγραφής (που ιστορικά προέρχεται από τον εκκλησιαστικό αφορισμό) και μάλιστα δικτατορικά από τον αρχηγό κόμματος. Πόσω μάλλον όταν κάποιος δεν είναι καν μέλος. Από τι να διαγράψουν τον Γιαννόπουλο κυρά-Μισέλ; Από ψηφοφόρο τους;
β. Έχουμε Δημοκρατία και επιτρέπεται να προλογίζεις βιβλία.
γ. Κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας στις δεκαετίες '80-'90 έβλεπαν διεφθαρμένους λειτουργούς και λοιπά λαμόγια να χαίρουν κυβερνητικής ασυλίας-ατιμωρησίας, δεν είχαν διάθεση ή κουλτούρα για πολιτική πάλη κι έλεγαν το αφελές, "Ε, ρε 17 Νοέμβρη που σας χρειάζεται". Πολλοί από αυτούς στράφηκαν στην Χρυσή Αυγή γιατί βλέπουν τους χιτλερικούς εξίσου άγριους.

Αν η Μισέλ συνεχίσει να ¨"διαφημίζει" τον ΣΥΡΙΖΑ ως κάλυμμα της 17 Νοέμβρη θα του προσφέρει στο πιάτο αμέτρητες ψήφους της Χρυσής Αυγής, αλλά και άκυρα και λευκά και θα τον κάνει αυτοδύναμο. Αφού όμως αυτήν διάλεξε ο Αντωνάκης για προπαγανδίστρια να χαίρεται τη στρατηγική του για την αποδυνάμωση των χρυσαβγάδων υπέρ του. Απευθύνονται σε δικούς τους ψηφοφόρους μπας και τους κρατήσουν, στέλνουν όμως περισσότερους από αυτούς στον αντίπαλό του. Κάνουν το λάθος της απελπισίας να συνθλίβουν τη στρατηγική στην τακτική. Λειτουργούν αμυντικά για το σήμερα ξεχνώντας ότι έτσι δεν κερδίζεις, απλώς περιορίζεις την ήττα σου.

Ως προπαγανδιστές της κακιάς ώρας δεν έχουν τον Αντίθεό τους: Διαφημίζουν τον Λαφαζάνη για να δείξουν ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαφωνίες και τους στέλνουν πρώην ψηφοφόρους του ΚΚΕ καρφωτούς. Πρόσφεραν δημοσιότητα στον Κουβέλη που απάλλαξε τον Τσίπρα από τους μαλθακούς ολίγον αριστερούς. Ο Σταύρος  Θεοδωράκης με το Ποτάμι (River, Cross Litlle Theodor) σβήνει από εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ τους κρατικοδίαιτους μονίμως από δω κι από κει "διορισμενάκηδες" μπουχέσες αριστερούληδες.. Έτσι, όλοι οι ορκισμένοι εχθροί του κάνουν τον Τσίπρα νοικοκύρη. Μπράβο, παιδιά. Σας βάλαμε συνήγορούς μας για τροχαία παράβαση και πάμε ισόβια. Πάντως μειώνουν τον επικείμενο θρίαμβο του Τσίπρα, γιατί με τέτοιους αντιπάλους ακόμα και ο Άρης Θεσσαλονίκης θα νικούσε παίζοντας τις κουμπάρες σαν σε χαλαρή προπόνηση

Σύγκληση έκτακτης σύσκεψης πολιτικών αρχηγών με θέμα τις εξελίξεις στην Κριμαία και στο Ντα Κάπο ζήτησε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Με τις μαλακίες του Βενιζέλου στην Κριμαία μας έχωσε τα εθνικά γκολάκια η Κορέα.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος απλώς ρεζιλεύτηκε στέλνοντας στρατό μας στην Κριμαία εναντίον του Λένιν, αλλά "ανταμείφθηκε" αμέσως μετά με την εκστρατεία στη Μικρά Ασία.

Τραγούδα ρε: "Κριμαία - Αλεξανδρούπολη στερνό λιμάνι Σμύρνη / κρίμα στα εμβατήρια της ήττας μας οι ύμνοι".

Αλήθεια, το αεροπλανοφόρο του έκτου στόλου κατέπλευσε στο Φάληρο μετά την εξευτελιστική εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: