16/3/14

Στουρν-Τρόικα "Ενόχιος-Ενοχίω"

Επιτέλους η κυβέρνηση έβαλε μια κόκκινη γραμμή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Με στεντόρεια φωνή η κυβέρνησή μας φωνάζει "Τα κάνω όλα". Κάποιοι μιλάνε για ροζ γραμμή, αλλά δεν δίνουμε σημασία.

Πριν τον Χρυσοβαλάντη τάδε είχε αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή και ο Λεπέν. Η Γραφικότητα αποχώρησε εδώ και καιρό από την οργάνωση, λίγο μετά τη Γελοιότητα που θυμίζει ότι πρέπει να πάρουμε το θέμα στα σοβαρά. Ο Αντωνάκης τούς ανέχθηκε ως ομοϊδεάτες του και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του ότι θα του κλέβουν ψήφους. Νόμιζε ότι ναζιστές θα γίνονταν οι αριστεροί.

Στη λίστα επιβατών του εξαφανισμένου μαλαισιανού φσσστ-Μπόινγκ 777, εντοπίστηκε και το πρωτογενές πλεόνασμα 666. Στην αναζήτηση μπήκε όλος ο στόλος του υπουργείου Οικονομικών. Κωδικός της επιχείρησης ο ίδιος που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό και της φοροδιαφυγής: «Σταγόνα στον Ωκεανό».

Ελαφρά τροποποίηση στην κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα. Από "Τα κάνω όλα", περάσαμε, στο "Τα κάνω όλα και πριν τις ευρωεκλογές".

Συλλυπητήρια στους συγγενείς των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αμέσως απάντησε ο κυβερνητικός ασπροπρόσωπος Σίμ Ρεντίκογλου με το λακωνικό «Για κλάματα ή για γέλια;» Το ίδιο αναρωτιούνται και όσοι έμαθαν την απάντηση.

Τα ξημερώματα επετεύχθη τελικά συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας με 11 εκατομμύρια αστερίσκους, συμπτωματικά όσοι και οι κάτοικοι της Ελλάδας.

Μια και μιλάμε για συμπτώσεις:
Και στο ρεπορτάζ (αναφορά) του κυριακάτικου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ-1 για το Ελληνικό όλοι οι κάτοικοι της περιοχής που ερωτήθηκαν ήταν ενθουσιασμένοι με την παράδοση του πρώην αεροδρομίου στον υιό Λάτση για 80 € το τετραγωνικό μέτρο.

Στον Σκάι βγάζουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου, γιατί την Κοσιώνη την έκλεισε ο Παναγιωτόπουλος στο Μέγκα στη θέση της Τρέμη. Θα πεις, τι μπορεί να περιμένει κάποιος από μία παρουσιάστρια αποτυχημένου δελτίου; Θυμίζουμε πανταχόθεν αποτυχημένη ήταν και η Τρέμη πριν σώσει το δελτίο του Μέγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: