27/3/14

Άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνετε

Στην εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας που αναστήθηκε και υπογράφτηκε διατηρούνται οι τριετίες αν και εδώ και χρόνια είναι παγωμένες και θα είναι για αρκετά χρόνια ακόμα. Σε λίγο θα έχουμε και μισθό, αλλά παγωμένο. Όταν γεμίσει η κατάψυξη να δούμε τι θα γίνει.

Η Ελλάδα ήταν προ της καταστροφής, ευτυχώς ήρθαν οι ξένοι να μας σώσουν. Βρήκαν τι ακόμα έφταιξε που χρεοκόπησε η Ελλάδα: το φρέσκο γάλα, το ψωμί με το κιλό και το ότι δε μπορούμε ν' αγοράσουμε αντιβηχικά σιρόπια στα σούπερ-μάρκετ.

Διακόπτουμε για διαφημίσεις
Φρέσκο γάλα ημέρας: Η αγελάδα στο σαλόνι μας.

Πώς μας φέρονται οι τροϊκανοί; "Γιούρο-γιούρο όλοι, στη μέση, ρε καριόλη".

Αθήνα είναι η Δρούζα
Άρης Σπηλιωτόπ": "Αθήνα μπορείς".
Άννα Δρούζα: "Μπορώ".

Ο Ερντογάν μετά το Τουίτερ θα κλείσει (όσο μπορεί κι αυτό) και το Φέισμπουκ. Στο τέλος οι Τούρκοι (και οι Τουρκάλες) μόνο στη δική μας σελίδα θα έχουν πρόσβαση για να μαθαίνουν τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ.

Εντάξει, οι Αμερικάνοι έριξαν το Μπόινγκ των Μαλαισιανών, γιατί το δεν το λένε όμως; Μπορείτε να διαλέξετε περισσότερες από μία απαντήσεις.
  1. Για να περάσουν μέρες και να βουλιάξουν ή να χαθούν όλα τα συντρίμμια, οπότε, «Εμείς το ρίξαμε; Μόνο του έπεσε αν έπεσε και δεν το πήραν εξωγήινοι».
  2. Πού θα πάει, θα βαρεθούν τα έκτακτα δελτία των οκτώ παρά δέκα και των «Δεν βρέθηκε το Μπίνγκ», οπότε μόλις μαθευτεί ότι το είχαμε ρίξει εμείς θα πουν, «Ρε δε μας χέζεις εσύ κι ο γρύλλος σου!...»
  3. Κοντά και στην απάντηση 1) αν ομολογήσουμε ότι εμείς το ρίξαμε, θα πρέπει να πούμε και πού. Ναι, θα πούμε πού, να ψάξουν, αλλά έτσι και βρουν τα μαύρα κουτιά να μας χέσουν.
Ο Άρης έγινε Δούρου
Παραιτήθηκε από βουλευτής; Αν δε βγει δήμαρχος Αθηναίων τι θα κάνουμε χωρίς τον Άρη; Ή θα τον φάμε στη μάπα ως υστερική τιβί περσόνα της απελπισίας;

Στην απίθανη Ελλάδα μόνο ένας τραπεζίτης κατάφερε να χρεοκοπήσει. Ο υιός Λάτση που τύλιξε τη Γιούρομπανκ σε μια κόλλα λεφτά. Από πού κι ως πού λοιπόν αυτό το άτομο πρέπει να θεωρείται καλός επενδυτής; Οι άλλοι απίθανοι άχρηστοι του δώσανε το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού και τον Άγιο Κοσμά στην απίθανη κι αυτή τιμή 80 € το τετραγωνικό, πιο λίγο από υπόγεια αποθήκη στο Πέραμα.

Τελικά αφού ψυλιάστηκαν ότι ακόμα και η κοροϊδία έχει όρια, είπαν ζητήσουν κάτι παραπάνω. Ο υιός Λάτση "κατάφερε" μέσα σε μια βδομάδα να εξασφαλίσει, είπε, 100% μεγαλύτερο τίμημα, αλλά θα δώσει στην αρχή μόνο το 1/3, το 33,33% και τα υπόλοιπα βλέπουμε, σε βάθος δεκαετίας, από τα κέρδη δηλαδή, τσάμπα επένδυση τύπου ΟΠΑΠατζή Μελισσανίδη και άλλα. Ρε, τώρα είναι που καίγεται η Ελλάδα, σε δέκα χρόνια ποιος και ποιος πεθαίνει!

Τουτέστιν: ήταν να δώσει 50 ο υιός Λάτσης, του είπαν δώσε κάτι παραπάνω και κατάφεραν να πάρουν υπόσχεση ότι θα σώσει 100, αλλά επειδή είναι πολλά πάρτε 30. Μιλάμε για τσακάλια! Μικρέ Λάτση, αν όμως σου κάτσει!...

Επιτέλους η Ουκρανία ανήκει στη Δύση. Πρώτο μέτρο που της επέβαλε το ΔΝΤ μέσω των φασιστοειδών που έβαλαν για κυβέρνηση, 50% αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου. Όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Ουκρανία όπου το κρύο δεν αστειεύεται. Μετά φταίνε οι κάτοικοι της ανατολικής Ουκρανίας που θέλουν να ενωθούν οι επαρχίες τους με τη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: